De plek waar kennis, kwaliteit, gezondheid en voorlichting samenkomen

Kruiderij Rozemarijn Steenbergen

Over Kruiderij Rozemarijn

Kruiderij Rozemarijn is uw specialist op het gebied van voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen, natuurlijke huid- en haarverzorging, fytotherapie, reform, superfoods, (verse) thee, kruiden en cadeaus. “U kunt bij ons ons altijd terecht voor persoonlijk advies. Wij denken graag mee over welke producten voor u het beste zijn”.

Specialist in natuurgeneeskunde

Marijke Raadgever is sinds juli 2016 de eigenaar van Kruiderij Rozemarijn in Steenbergen. “Al sinds mijn kinderjaren ben ik geïnteresseerd in natuurgeneeskunde. Naast mijn werk in de verpleging, ben ik de afgelopen jaren verschillende opleidingen gaan volgen en heb deze ook succesvol afgerond. Buiten mijn werkzaamheden in de Kruiderij, ben ik ook Voetreflextherapeut, Holistisch Masseur, Orhomoleculaire Suppletie therapeut, Bach bloesem therapeut en Reiki Master. Door mijn brede interesse en kennis op dit gebied, ben ik nòg beter in staat om uit het brede scala van aanbod de juiste selectie te maken en het beste advies te geven”.

Droom in vervulling

“Als ik ooit iets voor mezelf wil beginnen, dan zou dit het zijn”, dacht Marijke Raadgever vaak wanneer ze de winkel in de Grote Kerkstraat in Steenbergen bezocht. Met de overname van Kruiderij Rozemarijn dan ook haar grote droom in vervulling gegaan. De aanleiding voor de overname – het plotselinge overlijden van Bets Houweling – was natuurlijk een zeer droevige gebeurtenis. Nòg meer reden voor de nieuwe eigenaresse om het runnen van de winkel vol overgave en met extra veel passie en toewijding over te nemen.

Blijvend vertrouwen

“Alhoewel de winkel in de loop der tijd natuurlijk steeds meer persoonlijke invloeden van mij uit zal gaan stralen, heb ik geprobeerd om alles zo veel mogelijk bij het ‘oude vertrouwde’ te laten. Zo bestaat het assortiment nog steeds in hoofdzaak uit kruiden, (verse) thee, homeopathische middelen, voedingssupplementen, huid- en haarverzorgingsproducten en andere natuurlijke artikelen. Ook vond ik het erg belangrijk om voort te borduren op de warme wijze waarop de klanten hier van oudsher benaderd worden. Na bijna een jaar kan ik vol trots constateren dat het vasthouden aan deze tradities ertoe heeft bijgedragen dat het overgrote deel van de vaste klanten de kruiderij is trouw gebleven en mij het vertrouwen hebben gegeven”. 

Contact & openingstijden

maandagGesloten
dinsdag9:30 - 17:30 u
woensdag9:30 - 17:30 u
donderdag9:30 - 17:30 u
vrijdag9:30 - 17:30 u
zaterdag9:00 - 17:00 u
zondagGesloten