Koetsenruyter is de makelaar die dromen waar maakt op de Brabantse Wal

Koetsenruyter Makelaardij

Over Koetsenruyter Makelaardij

De in de Steenbergse Kaaistraat gevestigde makelaardij bestaat al sinds 1987. In 2002 nam Clemens Suijkerbuijk deze makelaardij over en zette hij zijn ruime ervaring als makelaar voortaan binnen zijn eigen bedrijf in.

Clemens over zijn makelaardij: “Het begint met een eerlijk advies. Ik vertel mijn klanten graag open en eerlijk wat de mogelijkheden zijn. Als ze mij hun vertrouwen geven, dan beloon ik dat met mijn expertise en mijn kennis van de lokale markt, maar ook met grote klantvriendelijkheid en met een uitstekende service. Ik ben mijn klanten ook graag van dienst bij de taxatie en aan- of verkoop van hun woning of bedrijfsonroerend goed. Daarnaast begeleid ik aanhuur of verhuur. Wij beschikken over het keurmerk voor woningtaxaties van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Elke taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal wordt een taxatie gemaakt ten behoeve van de aanvraag voor een hypothecaire geldlening.

Ons verzorgingsgebied is de gemeente Steenbergen met zijn directe omgeving, maar ook Bergen op Zoom en Roosendaal en de omliggende plaatsen behoren er toe. Wij kennen de lokale markt door en door en maken daarnaast gebruik van een uitgebreid woningzoekendenbestand. Ook profiteren onze klanten van uitstekende contacten met collega makelaars uit de Randstad. Dit betekent een groter afzetgebied en een snellere verkoop tegen een goede prijs.

Ook voor aankopen van een woning of bedrijfspand kan men uitstekend gebruikmaken van onze expertise. Wij beoordelen een gewenst object en voeren de onderhandeling. Hierdoor blijven onaangename verrassingen achterwege”.

Contact & openingstijden

Kaaistraat 6 4651 BN Steenbergen

info@koetsenruyter.nl

0167 563301

www.koetsenruyter.nl

maandag09:00 - 17:00 u
dinsdag09:00 - 17:00 u
woensdag09:00 - 17:00 u
donderdag09:00 - 17:00 u
vrijdag09:00 - 17:00 u
zaterdagOp afspraak van 09:00 - 14:00 u
zondagGesloten