De jongste doe-het-zelf-keten van Nederland

KlusWijs Steenbergen

Over Kluswijs Steenbergen

Kluswijs Steenbergen is hét adres voor alles op het gebied van bouwmaterialen voor particulieren en professionals, maar ook voor woonaccessoires in de ruimste zin van het woord. Eigenaren van de bouwmarkt zijn Eric en Petra Davies. Zij voerden eerst de Formido-formule, maar dit concept is begin 2019 komen te vervallen. De ondernemers kozen vervolgens voor KlusWijs; een relatief kleine keten van bouwmarkten, waar boven alles de klant koning is.

KW Wonen

In de winkel aan de Zeelandweg Oost – makkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum, maar ook vanaf de A4 – vind je een uitgebreide keuze uit o.a. sanitair, gereedschappen, tegels, vloeren, verlichting en elektra, verf, behang, bouwmaterialen en tuinartikelen. Producten om – binnens- en buitenshuis – zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast wordt onder de noemer KW (KlusWijs) Wonen een speciale shop-in-shop aangeboden, vol woonaccessoires en aanverwante artikelen om je huis zo fraai mogelijk in te richten. Waaronder bijvoorbeeld ook raamdecoratie, zonwering, meubels en maatwerk kasten.

Bij KlusWijs Steenbergen weet de klant zich bovendien verzekerd van de vakkundigheid en de servicegerichtheid van alle medewerkers van de bouwmarkt.

Bezorg- en montagedienst

En wie niet gezegend is met twee rechterhanden of te weinig tijd heeft om zelf te klussen, kan desgewenst gebruik maken van de eigen montage- en bezorgdienst van KlusWijs Steenbergen, die uit ervaren en vakbekwame monteurs bestaat. ,,Voorafgaand aan een klus geven we gratis en vrijblijvend advies aan huis. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor montage van bijvoorbeeld complete badkamers, het plaatsen van keukens, het afhangen van deuren en het leggen van laminaat vloeren. Maar bijvoorbeeld ook voor het monteren van inbouwkasten en het plaatsen van tuinschermen. Wij leveren maatwerk op het gebied van kastwandsystemen, binnen- en buitenzonwering, douchecabines, gordijnen, ligbaden en whirlpools. Kortom, voor bijna alle klussen kan men bij ons terecht”, aldus Eric Davies. 

Contact & openingstijden

maandag09:00 - 20:00 u
dinsdag09:00 - 20:00 u
woensdag09:00 - 20:00 u
donderdag09:00 - 20:00 u
vrijdag09:00 - 21:00 u
zaterdag09:00 - 17:00 u
zondag12:00 - 17:00 u