Kapsalon Hairtrendz

 

Over Hairtrendz

“Bij Hairtrendz gaan haarmode, vakmanschap en gezelligheid volledig samen. Wij kijken en luisteren altijd goed naar onze klanten om vervolgens het perfecte kapsel te creëren dat helemaal past bij zijn of haar persoonlijkheid. Daarnaast willen wij onze klant graag een ontspannen, comfortabel en tevreden gevoel geven wanneer deze Hairtrendz bezoekt”, zo verwoordt eigenaresse Yvonne Ooms mede namens haar collega Nikita Schillemans de doelstelling van kapsalon Hairtendz. Het tweetal werkt vanuit een moderne kapsalon die sinds 2009 gevestigd is aan de Kade in Steenbergen.

Huiskamer

Bij het binnentreden van de salon valt de gezellige zithoek op die een prominente plaats inneemt. “Op momenten dat onze klanten even moeten wachten vinden ze het plezierig om hier plaats te nemen. Naast genieten van een goed tijdschrift en een smakelijk kopje koffie of thee zorgt het uitzicht op Kade en Burgemeester Van Loonstraat voor een levendig schouwspel. We ontvangen hierdoor regelmatig leuke reacties. Overigens wordt ook de variëteit aan koffiespecialiteiten die we schenken zeer gewaardeerd. En voor de niet-koffiedrinkers hebben we natuurlijk thee of een frisje”.

Gediplomeerde stylisten

Vakbekwaam en ervaren als ze zijn, verzorgen Yvonne en Nikita alle haarwensen. Van wassen en knippen, haarkleuringen, föhnen en watergolf tot permanent voor prachtige krullen of meer volume. Via extensions kan het haar desgewenst worden verlengd of verdikt en vlechten en opsteken zorgt voor prachtige resultaten. Een van de specialiteiten van Hairtrendz is het verzorgen van een prachtig bruidskapsel waardoor de bruid in kwestie extra straalt op de huwelijksdag.

Thuisverzorging

“We zorgen niet alleen voor een perfect kapsel, maar geven ook adviezen voor een verdere thuisverzorging. Wie dat wenst kan bij ons kwaliteitsverzorgingsproducten afnemen die exact aansluiten bij het haartype. Ook hierbij geven we vakkundig advies”.

24/7 online afspraak boeken

Hairtrendz is van maandag tot en met zaterdag geopend. Een afspraak boeken kan 24/7 online voor haarverzorging van heren, dames en kinderen. Via de website: www.hairtrendz.nl is boeken eenvoudig. Wie dit liever telefonisch doet kan tijdens openingstijden bellen naar: (0167) 56 41 12.

Contact

Kapsalon Hairtrendz
Kade 13
4651 BS Steenbergen
tel: (0167) 56 41 12
e-mail: yvonne@hairtrendz.nl
Website: www.hairtrendz.nl

Openingstijden

Maandag:
14:00 - 17:00
Dinsdag:
09:00 - 17:00
Woensdag:
09:00 - 17:00
Donderdag:
09:00 - 17:00
Vrijdag:
09:00 - 17:00
Zaterdag:
09:00 - 15:00
Zondag:
gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven