Met JVM Tuinen haalt u méér uit uw tuin

JVM Tuinen

Over JVM tuinen

In 2012 startte Juliën van Meer met zijn hoveniersbedrijf. Dat gebeurde met een duidelijk doel voor ogen: “Een mooie, functionele tuin die is afgestemd op de wensen van de bewoners geeft hen iedere dag opnieuw – bewust of onbewust – een prettig gevoel. Ik vind het een uitdaging om met mijn vakkennis, ideeën en ervaring zo’n tuin te realiseren. Elke keer als dat weer is gelukt, geniet ook ik daar met volle teugen van”.

JvM tuinen is succesvol. Niet alleen in de gemeente Steenbergen, maar in de wijde regio. “We hebben hier in de gemeente het vertrouwen van een flink aantal fijne klanten, maar ook in plaatsen als Roosendaal, Bergen op Zoom, zelfs in België en in het Rotterdamse. Veelal ontstaan door mond-op-mondreclame door blij tevreden klanten. Die zijn enthousiast over de manier waarop wij werken, over onze adviezen, onze ideeën en zeker ook over het resultaat. Dat vertelt zich door. Daarnaast zijn onze tarieven interessant en we onderscheiden ons ook door onze veelzijdigheid.

Veelzijdig

Wanneer onze klant dat wenst zorgen wij voor alles: van tuinontwerp tot complete uitvoering. Daarbij beperken we ons niet alleen tot struiken, bomen en planten, maar verzorgen ook de aanleg van schuttingen, vijvers, verlichting en elektra en beregeningssystemen. Ook de bouw van overkappingen, tuinhuizen of tuinschuren wordt door ons geheel in eigen beheer gerealiseerd. Het grote voordeel daarbij is dat wij niet alleen het enige verantwoordelijke aanspreekpunt zijn, maar dat we ook in kunnen staan voor de kwaliteit”.

Vele jaren tuinplezier

“Een goed tuinontwerp begint met luisteren. Goed horen wat de wensen en verlangens zijn. En zaken aanvullen waaraan de klant nog niet heeft gedacht. Gebruikmaken van ideeën, kennis en ervaring. Daaruit ontstaat een juist onderbouwd plan van aanpak. Daarbij wordt goed gekeken naar de bestaande situatie. Hoe is de grondkwaliteit, zijn er goede afwateringsmogelijkheden, zijn er zaken die moeten worden afgevoerd of moeten worden verplant? Een goed tuinontwerp zorgt voor vele jaren tuinplezier.

Vervolgens begint de uitvoering. Goed, degelijk en efficiënt werken is daarbij belangrijk. En doen wat is beloofd. Er voor zorgen dat alles precies zo wordt als is afgesproken. Dat zorgt voor diktevreden klanten en – zeker ook niet onbelangrijk – voor een enorme voldoening”.

Ook onderhoud

Het is overigens niet zo dat JVM tuinen slechts ingeschakeld wordt als een tuin veranderd of opnieuw aangelegd moet worden. “We doen ook regulier tuinonderhoud. Dit onderhoud kunt u ook gedeeltelijk zelf doen en het speciliastische werk aan ons overlaten. Eenmalig de orde op zaken stellen? Geen enkel probleem. Wij komen graag langs”, aldus Juliën van Meer. “Onderhoud is onmisbaar voor het behoud van uw tuin en zorgt bovendien dat uw tuin er het hele jaar door op zijn mooist bij ligt.”

Contact & openingstijden

Triangel 8 4651 RG Steenbergen

info@jvmtuinen.nl

0167 85 41 67

www.jvmtuinen.nl /