Ja, ik wil! Bruidsbeurs in Steenbergen

 

Ja, ik wil! Bruidsbeurs in Steenbergen

Zondag 14 april wordt bij restaurant De Watertoren de nieuwe bruidsbeurs ‘Ja, ik wil!’ gehouden. Aanstaande bruidsparen, maar ook hun familie en vrienden, kunnen dan bij een keur aan leveranciers hun licht opsteken voor één van de allermooiste dagen van hun leven!

De grote zaal van het restaurant aan de Nassaulaan in Steenbergen biedt sowieso een sfeervolle ambiance en is dan ook uitstekend geschikt als feestlocatie. De uitbaters zullen de bezoekers die dag zeker trakteren op lekkere hapjes en drankjes, zodat de gasten een indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden bij De Watertoren.

Langgekoesterde wens

André Roosenburg Fotografie uit Steenbergen is de initiatiefnemer van de bruidsbeurs, met Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl als mediapartner en participant. Voor de ervaren (bruids)fotograaf gaat met het nieuwe evenement een langgekoesterde wens in vervulling. ,,Ik sta zelf regelmatig op bruidsbeurzen in de regio en hoopte al heel lang zoiets ook in Steenbergen te kunnen organiseren.’'

Compleet beeld

De organisatie is met uiteenlopende partijen uit de regionale bruidswereld bezig, om de bezoekers van ‘Ja, ik wil’ een zo compleet mogelijk beeld voor te schotelen, van alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Hierbij valt onder meer te denken aan bruidsmode, bruidsfotografie, drukwerk, gepersonaliseerde cadeautjes, bruidskapsels en make up, decoraties en noem het allemaal maar op.

Gratis entree

‘Ja, ik wil’ is voor iedereen gratis toegankelijk en de beurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Actuele informatie volgt op deze pagina, alsook op de Facebook- en Instagramaccounts jaikwilbruidsbeurs.

Ook meedoen?

Belangstellende ondernemers kunnen voor nadere inlichtingen mailen naar jaikwilbruidsbeurs@gmail.com of bellen naar 06-23162068.

Contact

Ja, ik wil! Bruidsbeurs in Steenbergen

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven