HouseWorld

 

Over HouseWorld

In november 2012 ging op Nieuw-Vossemeersedijk 3 een bijzonder concept van start. Onder de naam Houseworld presenteren specialisten op woongebied zich gezamenlijk in een ruim 1200 m2 grote showroom. Deze is voor belangstellenden geopend op donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Ook zijn er maandelijkse informatie-avonden waarop de bedrijven bezoekers graag onder het genot van een drankje en hapje ontvangen.

“Dit verrassende concept is een oplossing voor de vaak veel tijd verslindende zoektocht die mensen met plannen voor een verbouwing of een aanpassing in of rond hun huis moeten maken. Dit initiatief blijkt succesvol, het bespaart enorm veel tijd en is een uitstekende manier om de juiste informatie te krijgen. Er zijn nu korte lijnen en er is één aanspreekpunt. Hierdoor passen alle activiteiten exact in elkaar en dat is niet alleen tijdbesparend maar ook kostentechnisch interessant”, vertelt initiatiefnemer Peter Wildenberg van HouseWorld.

Bij het concept sloten zich de volgende specialisten aan:  Van der Heijden Beton, Beijers sierbestrating, ‘t Schouwenpaleis, Rida Keukens- en Sanitair, Sebrechts Zonwering, Van Kaam installatietechniek, Van de Klundert Timmerwerken, Kroon Kozijnen, "Wand- en Vloertegels", M.A.B. Meubel Advies Buro, Dolce Vita buitenkeukens, Decoratuinen en GeWOONopMAAT.

Wim de Ron van GeWOONopMAAT is lovend over het concept. “Mijn bedrijf GeWOONopMAAT is gespecialiseerd in kasten, schuifdeuren, Shutters en andere soorten raamdecoratie en meubels die op maat worden gemaakt. Geïnteresseerden die bij mij op bezoek komen vinden het reuze gemakkelijk dat zich hier meer specialisten op bouw- en woongebied presenteren. Zij kunnen dan meteen ook voor andere vragen terecht. Dit werkt natuurlijk ook de andere kant op. Bezoekers van een van de andere bedrijven ontdekken zo meteen ook wat ik ze te bieden heb. Ze staan vaak versteld van de mogelijkheden en komen er achter dat maatwerk enorme mogelijkheden biedt. Ik bied niet alleen creatieve oplossingen, maar slaag er goed in om de prijzen bijzonder betaalbaar te houden.”

Wekelijks zijn belangstellenden welkom op donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Maar het is ook aantrekkelijk om de speciale informatie-avonden te bezoeken. Onder het genot van een drankje en een hapje zijn adviseurs van genoemde bedrijven op deze speciale avonden present om belangstellenden op weg te helpen met hun vragen.

Contact

HouseWorld
Nieuw-Vossemeersedijk 3
4681 RG Nieuw-Vossemeer
tel: 0167 503156
Website: www.houseworld.nu

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
18:00 - 21:00 u
Vrijdag:
10:00 - 21:00 u
Zaterdag:
1000 - 17:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven