Hotel-Restaurant Thuis!

 

Over Hotel-Restaurant Thuis!

Op donderdag 17 april 2014 opende Hotel-Restaurant Thuis! onder grote publieke belangstelling feestelijk zijn deuren. Het karakteristieke horecapand, dat in 1912 aan de Westvoorstraat in Dinteloord is gevestigd heeft na een grootscheepse - 3 maanden durende - verbouwing een ware facelift ondergaan.

“De naam Thuis! verwoordt exact waar wij voor staan”, leggen Nathalie Bolluijt en Robbert-Jan Timmermans uit. “Wij willen onze gasten in een prachtige ambiance verwennen en hun bezoek aan ons tot iets bijzonders maken met daarbij ook meteen een echt thuisgevoel".

Overnachten, lekker eten of feesten

Iedereen moet zich hier prettig kunnen voelen, van jong tot oud. Of je nu komt overnachten in onze luxe hotelkamers, gezellig komt genieten van een keur aan tappagerechtjes, aanschuift voor een heerlijk diner of een prachtig feest hebt in onze feestzaal. Thuis! is de plek waar je graag wilt zijn”.

Uitstekende faciliteiten

Hotel-Restaurant Thuis! biedt uitgebreide faciliteiten. De hotelkamers zijn ruim en volledig aangepast aan de hoge hedendaagse kwaliteitseisen. Met uitstekende boxspringbedden, badkamer met toilet en inloopdouche, (gratis) wifi-internet en flatscreen tv. De sfeervolle feestzaal is een prachtige ruimte voor geboorte-, examen, jubileum- of huwelijksfeesten. Maar zeker ook voor recepties, vergaderingen en meetings. Handige faciliteiten als wireless internet, beamer, goede geluidsinstallatie ontbreken niet.  De ruimte kan worden aangepast aan de groepsgrootte en beschikt over een uitstekende dansvloer.

Prettige pleisterplaats

Bijzonder is ook het terras met 90 zitplaatsen, waaronder diverse lounchezitjes en borreltafels. Parasols en openhaardjes completeren het geheel. Thuis! is tevens een prettige pleisterplaats voor recreatieve fietsers, die gebruik kunnen maken van de ruime fietsenstalling en voorzieningen zoals laadmogelijkheden voor elektrische fietsen. De speeltuin voor kinderen maakt een bezoek van de heel jongere gasten heel plezierig.

Catering

Thuis! verzorgt in samenwerking met VerzorgdOpLocatie.nl en restaurant Dintelmond voor uitstekende catering. Denk hierbij aan het bezorgen van smakelijke broodjes voor de lunch tot compleet verzorgde bedrijfsfeesten op locatie.

Welkom

“Wij willen iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan Thuis!. Ons enthousiaste team zal keer op keer hard zijn best doen om het jong en oud naar de zin te maken. We zijn er van overtuigd dat ieder zo kan genieten van de prachtige ambiance en de lekkernijen uit onze keuken. Het Thuis!-gevoel zal zo zeker komen”, aldus Robbert-Jan en Nathalie.

Contact

Hotel-Restaurant Thuis!
Westvoorstraat 6
4671 CD Dinteloord
tel: 0167 528577
e-mail: admin@hotelrestaurantthuis.nl
Website: www.hotelrestaurantthuis.nl

Openingstijden

Maandag:
10:00 - einde avond
Dinsdag:
10:00 - einde avond
Woensdag:
10:00 - einde avond
Donderdag:
10:00 - einde avond
Vrijdag:
10:00 - einde avond
Zaterdag:
10:00 - einde avond
Zondag:
10:00 - einde avond

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven