Holstein Architecten

 

Over Holstein Architecten

“Heeft u een droom, een concreet idee of nog slechts vage plannen? Holstein Architecten is voor u de ideale sparringpartner om u te helpen bij de realisatie van uw plannen”, zo stelt Edgar Holstein. Na een studie bouwkunde, enkele jaren werkervaring bij diverse architectenbureaus en zijn afstuderen als architect aan de Rotterdamse Academie voor Bouwkunst, startte hij in 2014 zijn eigen architectenbureau in Steenbergen, de plaats waar hij is opgegroeid. Holstein Architecten concentreert zich hoofdzakelijk op de regio’s rond Steenbergen, Bergen op Zoom, Tholen en Roosendaal. Daarbij richt het bureau zich op zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Architect Holstein werkt vanuit een duidelijke visie. “Deze bestaat uit vier kernpunten: Maakbaarheid, Bruikbaarheid, Kwaliteit en Duurzaamheid. Ik denk altijd goed na over de Maakbaarheid. Bekijk daarbij intensief de mogelijkheden en beperkingen van bouwsystemen en bouwmethodes. Vanuit de Maakbaarheid creëer ik vervolgens architectuur. Daarbij is Bruikbaarheid van groot belang. De gebruiker en zijn wensen staan centraal. Naast een optimaal gebruik gaat het ook om het juiste gevoel. Kwaliteit is eveneens een belangrijk aspect. Het is zoeken naar een optimaal gebouw of product, geheel passend bij de wensen van de opdrachtgever. Onder Duurzaamheid versta ik hoelang een gebouw meegaat. Van groot belang daarbij is de flexibiliteit en aanpasbaarheid voor mogelijk toekomstig gebruik en de materiaalkeuze”, aldus Edgar Holstein.

Holstein Architecten levert diverse diensten op het gebied van:

  • Architectonisch ontwerp
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Programma van eisen
  • Tekenwerk (van schets tot en met werktekening)
  • Omgevingsvergunningen (voorheen bouwaanvragen)
  • Kostenbeheersing
  • Aanbestedingen
  • Directievoering en toezicht
  • 3D visualisaties
  • Inmetingen en digitalisering

Ingeval voor bepaalde zaken extra expertise noodzakelijk is, werkt Holstein Architecten nauw samen met experts op het gebied van bouwfysica, bestek, constructie en installatie.

Contact

Holstein Architecten
Bastion 11
4652 GC Steenbergen
tel: 06 55 59 47 14
e-mail: info@holsteinarchitecten.nl
Website: www.holsteinarchitecten.nl

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 17:00 u
Dinsdag:
09:00 - 17:00 u
Woensdag:
09:00 - 17:00 u
Donderdag:
09:00 - 17:00 u
Vrijdag:
09:00 - 17:00 u
Zaterdag:
10:00 - 17:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven