Hobo Tools & Lumberjack Tools

 

Kado voor de Feestdagen?

Wil je jezelf of een ander eens écht een plezier doen? Koop dan een prachtige afkortzaag, zaagtafel of één van de klusaccessoires van Lumberjack! Kijk snel op de website: www.lumberjack-tools.com  

Over Hobo Tools

Hobo Tools – gevestigd aan de Leerlooierij 7 op industrieterrein Reinierpolder II – levert hoge kwaliteit houtbewerkingsmachines, automaterialen, verf, coatings en bootlakken – tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. “Mede door eigen import kunnen wij vaak de voordeligste aanbieder zijn in Steenbergen en wijde omgeving. Daarbij geeft Hobo Tools uitstekend advies bij alle producten die we verkopen. We zijn sinds 1992 gespecialiseerd in gereedschappen en onderdelen voor de automotive en industrie en beschikken niet alleen over een groot assortiment, maar ook over veel kennis en ervaring. Daarmee dienen we onze klanten graag van kundig advies”, vertelt Ed Hobo van Hobo Tools.

LUMBERJACK Tools: het snelst groeiende merk in houtbewerkingsmachines

Sinds enkele weken levert Hobo Tools een complete lijn aan machines voor houtbewerking en toebehoren voor de Doe-Het-Zelver en voor de Professionele gebruiker (Pro-line). Het assortiment beslaat momenteel afkortzagen, zaagtafels, freesmachines, figuurzaagmachines, lintzaagmachines, schaafbanken en houtdraaibanken: lumberjack-tools.com.

In de maand juli ontvangt iedere klant, die een machine koop een GRATIS BBQ erbij ! 

Betaalbaar autorijden

“Voor de particulier is het van belang te weten dat wij de goedkoopste zijn op het gebied van accu’s, kwaliteitsmotorolie en  filters. Daarbij kan men bij ons voordelig terecht voor alle andere automaterialen, zoals V-snaren, ruitenwissers, remschijven en remblokken, allerhande lampen en lampenhouders (ook die van oudere modellen aanhangers en tractoren) en automatten. Hierdoor maken we autorijden betaalbaar, ook voor de kleine beurs”.

Servicecentrum voor verf en lakken

Maar Hobo Tools doet nog veel meer. “Wij zijn servicecentrum van het ambachtelijke merk HEERENLUX en leveren hun kwaliteitsverf. In onze eigen verfmengerij mengen we gewenste kleuren en we kunnen bijvoorbeeld ook 2K-vloercoatings in elke gewenste kleur leveren. Onze Histor Perfect Finish is vast geprijsd voor slechts 12,50 per bus en is in de aanbieding zelfs voor de extreem lage prijs van 7,50 euro verkrijgbaar. En we leveren antifouling en jachtlakken van bekende merken als Venezani, Boero, De IJssel, Epifanes en Stoppani. Naast verf en lakken adviseren wij de juiste kwast en roller en geven deskundig advies over de optimale verwerking”.

Kalibreren en certificeren

Al meer dan 25 jaar leveren wij speciaal gereedschappen aan de autoschadebedrijven, aan de automotive en aan de industrie. Naast ons leverprogramma op dit gebied kan men bij ons ook terecht voor het kalibreren en certificeren van momentsleutels.

Dringend een accu nodig of autolamp, zonder extra kosten?

Op de avonden is er bij Hobo Tools niet standaard winkelopening, maar we zijn altijd bereid om klanten te helpen die na werktijd langs willen komen, ook op zaterdag en zelfs op zondag. 

Ook via de website: www.hobotools.com en lumberjack-tools.com zijn artikelen te bestellen.

Contact

Hobo Tools & Lumberjack Tools
Leerlooierij 7
4651 SM Steenbergen
tel: (0167) 56 21 77
fax: www.lumberjack-tools.com
e-mail: info@hobotools.com
Website: www.hobotools.com

Openingstijden

Maandag:
08.30 - 17.30 uur
Dinsdag:
08.30 - 17.30 uur
Woensdag:
08.30 - 21.00 uur
Donderdag:
08.30 - 17.30 uur
Vrijdag:
08.30 - 17.30 uur
Zaterdag:
09.00 - 13.00 uur
Zondag:
op afspraak (idem voor avonden)

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven