Maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker

HEMA Steenbergen

Over HEMA Steenbergen

In oktober 1963 opende familie De Bruin in de Blauwstraat HEMA Steenbergen. Het warenhuis maakte gebruik van de kracht van het oorspronkelijke concept van de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Deze maatschappij werd in 1926 opgericht als ‘warenhuis voor de gewone man’, die er voordelige producten kon kopen tegen eenheidsprijzen. Die grondgedachte is er nog steeds, maar HEMA heeft zich aangepast aan deze tijd, waarin de beleving van de klant centraal staat.

Uitstekende producten met juiste prijs-kwaliteit

“Wij verkopen uitstekende producten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. En ons vernieuwde assortiment is zo samengesteld dat we onze klant niet alleen uitnodigen, maar ook inspireren en verleiden. De winkel is in het nieuwe concept opgedeeld in ‘Werelden’, volgens het HEMA Worlds concept. We hebben een wereld voor dames, voor beauty, voor koken en bureau. En bijvoorbeeld ook een wereld voor cadeaus, met steeds nieuwe, spannende en aantrekkelijke items”, vertelt eigenaar Kees de Bruin. Hij geeft leiding aan het HEMA-team, dat bestaat uit medewerkers die in de gemeente Steenbergen zijn opgegroeid en voeling hebben met de inwoners en hun omgeving. “Wij hebben een lange historie als ondernemersfamilie in Steenbergen. Dat verklaart onze binding met deze plaats. We zijn vertrouwd en meteen ook vernieuwend”.

HEMA Worlds

Het concept HEMA Worlds is niet zomaar bedacht en blijkt succesvol in de Hemavestigingen in zowel Frankrijk als Spanje. “Er is heel goed gekeken naar de behoefte van de klant. Die wil niet alleen uitstekende producten, maar ook aantrekkelijke en bijzondere. De mix van vertrouwd en nieuw maakt ons assortiment extra aantrekkelijk. En de traditionele toppers – bijvoorbeeld de befaamde rookworst en de gewilde tompouces – zijn gebleven”.

Contact & openingstijden

Blauwstraat 54 4651 GD Steenbergen

fm-124@hema.nl

0167 563646

https://www.hema.nl/

maandag10:00 - 17:30 u
dinsdag09:00 - 17:30 u
woensdag09:00 - 17:30 u
donderdag09:00 - 17:30 u
vrijdag09:00 - 18:00 u
zaterdag09:00 - 18:00 u
zondagGesloten