Heijnen Digitaal Beter

 

Over Heijnen Digitaal Beter

“Al 60 jaar bedient Heijnen vanuit Heerle een grote trouwe klantengroep, onder meer uit de gemeente Steenbergen. We zijn een echt familiebedrijf waarbij service, uitstekende producten en eerlijk en deskundig advies de kernwaarden zijn”, aldus René en Silvia Heijnen.

Heijnen Digitaal Beter is de huidige bedrijfsnaam. Het bedrijf werd in 1956 opgericht door de vader van René, die samen met zijn broers onder de naam P.G. Heijnen Elektro elektrische installaties aanlegde en daarnaast elektrische apparaten verkocht. Aanvankelijk via een winkel aan de Moerstraatseweg 56, maar al snel via de winkel aan de Herelsestraat 121 in Heerle.

Installatiebedrijf naar Steenbergen

Halverwege de jaren 80 namen René en Silvia Heijnen het bedrijf over en het bedrijf groeide gestaag verder. In 1998 verhuisde het installatiebedrijf naar Steenbergen. Hier groeide deze tak uit tot een bedrijf met 35 FTE. in 2014 heeft René zijn aandelen van het installatiebedrijf volledig overgedragen. 
Vrijwel alle medewerkers zijn verder gegaan onder de vlag van Elkor Groep uit Roosendaal.

Digitaal Beter

Ook het bedrijf in Heerle maakte een forse groei mee. In 2009 kwam de CEO van Philips – Gerard Kleisterlee – zelfs voor de officiële opening van de hightech showroom naar Heerle. Onder de naam Heijnen Digitaal Beter ging Heijnen toen verder. Momenteel zijn 7 FTE werkzaam en dagelijks vertrekken de technici van Heijnen naar uiteenlopende klussen in West-Brabant en Zeeland. Zo wordt onder andere gewerkt voor diverse woningstichtingen en overheden, die de service en het beheer van hun apparatuur geheel aan Heijnen overlaten.

Online en fysiek perfect bereikbaar

Als actief lid van EP – de organisatie Electronic Partner, waarin in Europa 3500 zaken samenwerken –levert Heijnen een zeer breed assortiment elektronische apparatuur. Producten van uitstekende kwaliteit die vanwege de grootschalige inkoop worden geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

De winkel is 24/7 online via internet maar is tevens gemakkelijk en snel bereikbaar voor persoonlijke bediening. Op slechts 10 minuten reistijd vanuit Steenbergen en met altijd gratis parkeerruimte op eigen terrein. Of het nu gaat om een inbouwvaatwasser, een espressomachine, een robot stofzuiger, glashelder TV-scherm of audio installatie: klanten van Heijnen hebben ruime keus en worden ondersteund met eerlijk en deskundig advies. 

Contact

Heijnen Digitaal Beter
Herelsestraat 121
4726 AD Heerle
tel: 0165 30 40 50
e-mail: info@heijnen.nl
Website: www.heijnen.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
08.00 - 18.00 uur
Woensdag:
08.00 - 12.30 uur
Donderdag:
08.00 - 18.00 uur
Vrijdag:
08.00 - 18.00 uur
Zaterdag:
09.00 - 16.00 uur
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven