Hanswijk Tandprothetiek

 

Over Hanswijk Tandprothetiek

Sinds januari 1996 is Hanswijk Tandprothetiek gevestigd aan de Groenedijk 2A in Steenbergen (Welberg). “Voor veel mensen is niet bekend wat een tandprotheticus doet. Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten en heeft alle technische en medische kennis om een nieuw kunstgebit (prothese) zo te maken dat het precies bij u past". 

Het beroep van tandprotheticus is een wettelijk erkend beroep in de zorg.
“Dat betekent dat ik als zelfstandig werkend hulpverlener contracten heb met zorgverzekeraars”, aldus tandprotheticus Koos Hanswijk.

Grote ervaring, prima resultaten

“De meeste van mijn cliënten komen omdat ze van anderen horen hoe goed die zijn geholpen. Het aanmeten van een goed passend kunstgebit vraagt om de nodige kennis, inzicht, ervaring en kunnen luisteren naar wat de persoon in kwestie te zeggen heeft.
Ik ben sinds 1976 werkzaam in de tandtechniek. Aanvankelijk als gediplomeerd tandtechnicus en sinds 2000 als gediplomeerd tandprotheticus. In al die jaren heb ik een zeer groot aantal cliënten aan een goedpassende prothese mogen helpen. Dat praat zich rond, zeker omdat het regelmatig voorkomt een kunstgebit voor problemen zorgt. Mijn advies is dan ook om niet “door te modderen” wanneer er klachten zijn, maar contact met mij op te nemen”.

Hoogwaardig maatwerk

“Mijn cliënten krijgen op de eerste plaats een zeer persoonlijke zorg en aandacht. Vervolgens krijgt men een betrouwbaar en eerlijk advies. De behandeling en alle werkzaamheden doe ik zelf. Na een aantal bezoeken beoordelen mijn cliënt en ik het “proefkunstgebit” dat is gemaakt en we controleren heel nauwkeurig de stand, de vorm en de kleur van de tanden, de functie en of het resultaat is zoals mijn cliënt voor ogen had. Veranderingen zijn in dit stadium nog goed mogelijk en als het proefgebit geheel naar wens is, wordt het afgemaakt en geplaatst”.

Specialisme

“Mijn specialiteiten zijn volledige gebitsprotheses, klikprotheses op implantaten en frames of “plaatjes” (gedeeltelijke protheses). Indien noodzakelijk verwijs ik door naar implantoloog, kaakchirurg, mondhygiëniste of tandarts. Dan is er een nauwe samenwerking tijdens het traject van eigen tanden naar prothese. Een pluspunt is dat ik ook snel reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit kan verrichten of pijnplekken kan oplossen. Op al mijn werkzaamheden geef ik een degelijke garantie, geheel conform de normeringen van het ONT, de organisatie van tandprothetici.

Alle informatie of advies is vrijblijvend en mocht u slecht ter been zijn, laat ’t weten, dan kan ik wellicht voor een oplossing zorgen”.

http://www.hanswijktandprothetiek.nl/

Contact

Hanswijk Tandprothetiek
Groenedijk 2A
4651 VS Steenbergen (Welberg)
tel: (0167) 56 20 44
e-mail: info@hanswijktandprothetiek.nl
Website: www.hanswijktandprothetiek.nl

Openingstijden

Maandag:
8:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
8:00 - 17:00 uur
Woensdag:
8:00 - 17:00 uur
Donderdag:
8:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
8:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven