Duurzame producten voor watertechniek

Handelsonderneming Nouwex

Over Handelsonderneming Nouwex

Tien jaar na de oprichting van Vernou Steenbergen, de specialisten in watertechnieken, besloten Ad en Gerda Nouwen in 1996 tot de realisatie van een zusterbedrijf dat zich richtte op in- en export van tal van producten en pompen op het gebied van watertechniek. Dit bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerde leverancier van duurzame producten, waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van jarenlange kennis en ervaring op het gebied van watertechniek.
 
“De typering Duurzaam voor onze producten geeft aan dat deze volledig recyclebaar zijn. Daarnaast leveren wij louter kwaliteit, waardoor onze producten langer mee gaan. Duurzaam betekent ook dat er eerst wordt nagedacht bij elke investering die wordt gedaan. Zo komen we tot een verantwoorde keuze”, aldus Ad Nouwen. Hij stelt daarbij nadrukkelijk dat duurzaam niet betekent dat de klant meer betaalt dan elders. “Onze producten hebben niet alleen een hoge kwaliteit, maar zijn prijstechnisch interessant doordat ze in grote hoeveelheden worden ingekocht”.
 
“Nouwex is een handelsonderneming die een duidelijke meerwaarde biedt. Dit door de jarenlange kennis en ervaring en door het geven van persoonlijk advies. Producten kunnen op maat worden gebouwd en prefab levering is op verzoek mogelijk. Daarnaast biedt Nouwex een breed productenpakket, een zeer ruime voorraad artikelen, een snelle levering en een uitstekende service. Het bedrijf is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd”.

Contact & openingstijden

Westlandselangeweg 11A 4651 PD Steenbergen

info@nouwex.nl

0167 560256

www.nouwex.nl

maandag08:00 - 17:30 u
dinsdag08:00 - 17:30 u
woensdag08:00 - 17:30 u
donderdag08:00 - 17:30 u
vrijdag08:00 - 17:30 u
zaterdag08:00 - 12:00 u
zondagGesloten