Gall & Gall Steenbergen

 

Over Gall & Gall Steenbergen

Op 27 maart 2006 startten Harold van Kooperen en Guy Kuypers hun ‘Slijterij De Lindenburgh’. Zij gebruiken echter de naam van de handelsnaam van de organisatie waarbij ze zijn aangesloten: Gall & Gall. Dat is niet zonder reden: Gall & Gall is in Nederland een toonaangevende organisatie waarbij maar liefst 550 winkels zijn aangesloten. Deze organisatie werd in 1884 opgericht door de Amsterdamse slijtersvrouw Maria Gall. Zij had niet alleen grote kennis van het slijtersvak, maar werkte met een belangrijk uitgangspunt: ‘De klant staat centraal. Zijn of haar wensen moeten zo goed mogelijk worden vervuld’. Haar twee zoons namen het bedrijf in 1920 over en het uitgangspunt bleef centraal staan. Gall en Gall wil ‘elke dag toonaangevend en inspirerend zijn voor zijn klanten’.

Die missie past helemaal in de doelstelling van Harold en Guy. Samen met hun andere teamleden voegen ze er nog een belangrijke aan toe: “Bij ons staat genieten en gezelligheid centraal”, aldus het tweetal. “Wij voeren een breed assortiment. Gangbare wijnen, zowel uit de ‘oude’ als uit de ‘nieuwe’ wereld. Maar ook exclusieve wijnen. Daarnaast Champagne en andere mousserende dranken, Port, Sherry en Vermouth, likeuren, binnenlands gedistilleerd en natuurlijk ook tal van biersoorten en frisdranken. Daarnaast Rum, Gin en Wodka, Whisky en Cognac. Vanzelfsprekend kunnen onze klanten elke week opnieuw profiteren van de aantrekkelijke aanbiedingen die Gall & Gall heeft. En we hebben tal van leuke geschenken voor wie zoekt naar een goed cadeau-idee. ”

Gall & Gall is in Steenbergen gevestigd naast Albert Heijn Achterberg. “Hier zijn we uitstekend bereikbaar en onze klanten kunnen gratis gebruikmaken van alle parkeergelegenheid. Kortom, we staan graag met ons enthousiasme en met ons brede assortiment voor iedereen klaar. Nou, ja, iedereen? We staan voor verantwoord genieten. Dat betekent dat we geen alcoholische dranken verkopen aan personen jonger dan 18 jaar. Om daar zeker van te zijn, vragen we een legitimatie aan onze bezoekers tot 25 jaar”.

Contact

Gall & Gall Steenbergen
Lindenburghlaan 1a
4651 TM Steenbergen
tel: 0167 540096
e-mail: harold.vankooperen@skynet.be
Website: www.gall.nl

Openingstijden

Maandag:
11:00 - 18:00 u
Dinsdag:
09:00 - 18:00 u
Woensdag:
09:00 - 18:00 u
Donderdag:
09:00 - 19:00 u
Vrijdag:
09:00 - 20:30 u
Zaterdag:
09:00 - 18:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven