FOX-CAR Autoservice

 

Over FOX-CAR Autoservice

In november 2017 vestigde FOX-CAR Autoservice zich in Steenbergen. Aan de Leerlooierij 20 op industrieterrein Reinierpolder II biedt een ruim modern pand nu uitstekende faciliteiten voor het autoservicebedrijf, dat vanuit het Zeeuwse Capelle naar Steenbergen verhuisde.

Ervaren team

“In Kapelle zijn we gestart onder de naam Autobedrijf Beveland. Omdat we steeds meer klanten kregen uit de regio Steenbergen en Bergen op Zoom, besloot onze werkgeefster Justyna Karmienko het bedrijf naar Steenbergen te verplaatsen”, vertelt marketing manager Kathy Zoltak. Zij zorgt samen met werkplaatsmanager Lukasz Sikorski de dagelijkse gang van zaken en stuurt een team van 3 monteurs aan.

Goed opgeleid, bekwaam en gedreven

“Wij hebben veel Poolse inwoners uit deze regio als klant. Maar we willen graag ook de andere bewoners bewijzen dat we een uitstekende kwaliteit leveren voor een uiterst scherpe prijs. Onze monteurs zijn goed opgeleide en gedreven harde werkers. Omdat zij zeer bekwaam zijn en hard werken, kunnen wij onze diensten zo voordelig aanbieden”. 

Originele kwaliteitsonderdelen

We werken met originele onderdelen, die eveneens scherp ingekocht worden, zo nodig in het buitenland, als blijkt dat de Nederlandse prijzen niet concurrerend zijn. Kortom we zijn een autoservicebedrijf dat graag haar voordeel bewijst en laat zien dat reparatie en onderhoud van auto’s niet duur hoeft te zijn”.

Langdurige relatie opbouwen

De reden dat FOX-CAR Autoservice ook graag inwoners uit deze regio als klant heeft, is vanwege de continuïteit. “We krijgen veel werk door onze Poolse klanten. Een nadeel bij de meeste daarvan is dat zij slechts een relatief korte tijd in West-Brabant werken en dan weer terugkeren naar Polen. Wij hebben ook graag klanten die ons langdurig hun vertrouwen schenken. We bewijzen graag onze expertise en betrouwbaarheid. Daarmee bouwen we vanzelf een langdurige relatie op”.

Contact

FOX-CAR Autoservice
Leerlooierij 20
4651 SM Steenbergen
tel: 0167500379
e-mail: info@fox-car.nl

Openingstijden

Maandag:
09.00 - 18.00u
Dinsdag:
09.00 - 18.00u
Woensdag:
09.00 - 18.00u
Donderdag:
09.00 - 18.00u
Vrijdag:
09.00 - 18.00u
Zaterdag:
09.00 - 15.00u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven