Formido Steenbergen

 

Over Formido Steenbergen

Formido Steenbergen is inmiddels al weer een flink aantal jaren gevestigd aan de Zeelandweg Oost 1. De bouwmarkt staat bekend om zijn uitgebreide assortiment dat zich richt op alle zaken in en rond het huis. Artikelen als behang, verf, bouwmaterialen, deuren, kozijnen, sanitair, tegels, vloeren, verlichting en electra, maar ook bijvoorbeeld tuinmaterialen, gereedschap, auto- en fietsaccessoires en meubelen worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Dat kan doordat de inkoop in enorme hoeveelheden geschiedt. Formido behoort tot de Maxeda-groep, de grootste doe-het-zelf organisatie van de Benelux.

Enkele jaren geleden specialiseerde Formido zich met het concept ‘deco-bouwmarkt’. In de winkel draait veel om sfeerbeleving en het assortiment is hier duidelijk op aangepast. Dit concept gekoppeld aan het enorme assortiment en de vakkundigheid en servicegerichtheid van de medewerkers maken dat Formido kan rekenen op een grote en ook trouwe klantengroep.

Formido Steenbergen gaat nog een stap verder. “Wij verzorgen desgewenst ook de volledige montage van uw klus”, zo laat vestigingsmanager Eric Davies weten. “We beschikken over een eigen montage- en bezorgdienst met ervaren en vakbekwame monteurs. Voorafgaand aan een klus geven we gratis en vrijblijvend advies aan huis. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor montage van bijvoorbeeld complete badkamers, het plaatsen van keukens, het afhangen van deuren en het leggen van laminaat vloeren. Maar bijvoorbeeld ook voor het monteren van inbouwkasten en het plaatsen van tuinschermen. Wij leveren maatwerk op het gebied van kastwandsystemen, binnen- en buitenzonwering, douchecabines, gordijnen, ligbaden en whirlpools. Kortom, voor bijna alle klussen kan men bij ons terecht”, aldus Eric Davies. “Ik besef dat het een hele opsomming is. Daarom wil ik het graag samenvatten met de slogan van Formido: Huis. Thuis. Formido”.

Contact

Formido Steenbergen
Zeelandweg Oost 1
4651 SG Steenbergen
tel: 0167 563343
e-mail: steenbergen@formido.nl
Website: www.formido.nl/steenbergen

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 20:00 u
Dinsdag:
09:00 - 20:00 u
Woensdag:
09:00 - 20:00 u
Donderdag:
09:00 - 20:00 u
Vrijdag:
09:00 - 21:00 u
Zaterdag:
09:00 - 17:00 u
Zondag:
12:00 - 17:00 u

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven