Voor een sportieve en ontspannen avond bent u bij ons op het juiste adres

Eetcafé Bowlinghut De Praeter

Over Eetcafé Bowlinghut De Praeter

Naast camping Mattenburg en de Assumburg Molen ligt eetcafé en bowlinghut De Praeter. “Wij zijn niet alleen een plezierige gelegenheid voor een ontspannen en sportieve avond, maar doordat we aan diverse fietsroutes liggen, is De Praeter tevens een gezellig rustpunt voor het nuttigen van een drankje of een hapje”, aldus Angelique Schreurs. Speciaal voor fietsliefhebbers die gebruik maken van een e-bike heeft De Praeter zes oplaadpunten die via zonne-energie worden gevoed.

In het eetcafé kunnen zowel kleine als grote gezelschappen terecht om te genieten van smakelijke gerechten die te vinden zijn op zowel de kleine (tot 17.00 uur) als de grote menukaart (vanaf 17.00 uur). De Praeter is ook een ideale gelegenheid voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderpartijtjes, verjaardagsvieringen of gewoon een gezellig avondje uit met familie en vrienden. Voor deze gelegenheden zijn er speciale menu’s, maar ook steengrillen is bij de bezoekers populair, terwijl vanaf 30 personen een uitgebreid koud of warm buffet mogelijk is.

Ideaal ook – maar zeker niet verplicht – is een combinatie tussen smakelijk eten en sportief en ontspannen bezig zijn. De bowlinghut huisvest vier banen, die zijn voorzien van computerscore, waardoor het bijhouden van de telling automatisch gaat. Ook kinderen zijn er welkom en voor hen is het mogelijk om de vanggoot naast de baan te verhogen, waardoor het bowlen voor hen wordt vergemakkelijkt. Tijdens het bowlen kunnen vanzelfsprekend drankjes worden genuttigd, desgewenst aangevuld met koude of warme hapjes.

* De Praeter is in de zomermaanden – juni, juli en augustus – geopend op maandag van 12.00 – 23.00 u. In de winterperiode tot 1 mei is de Praeter op dinsdag gesloten.

Contact & openingstijden

Veerweg 1A 4681 RH Nieuw-Vossemeer

reactie@depraeter.nl

0167 502512

www.depraeter.nl

maandagGesloten*
dinsdag12:00 - 23:00 u*
woensdag12:00 - 23:00 u
donderdag12:00 - 23:00 u
vrijdag12:00 - 00:00 u
zaterdag12:00 - 00:00 u
zondag12:00 - 23:00 u