Dits Letselschade

 

Over Dits Letselschade

Als ervaren letselschade expert weet Rob Dits dat letselschade-trajecten heel langdurig kunnen zijn. En ook dat slachtoffers van letselschade deskundige ondersteuning heel goed kunnen gebruiken. Die ondersteuning is voor hen geheel gratis, want deze kosten zijn immers onderdeel van de letselschade die slachtoffers hebben. Ze worden rechtstreeks verhaald op de verzekeraar.

Rob Dits is de spil bij Dits Letselschade. Hij heeft inmiddels zeer ruime ervaring als letselschade expert. Vanaf 2001 bouwde hij deskundigheid en ervaring op als registerexpert bij verschillende verzekeraars en diverse expertise bureaus.

Werkelijk persoonlijke aandacht

In 2010 besloot hij tot de oprichting van een eigen kantoor. “Het grote voordeel is dat mijn klant slechts één aanspreekpunt heeft en echte persoonlijke aandacht krijgt. Dat is van belang in het soms langlopende letselschadetraject, waarbij een slachtoffer de strijd moet aangaan met vaak grote tegenstanders, waaronder verzekeringsmaatschappijen. Als daadkrachtige deskundige begeleid ik bij alle stappen in het letselschadedossier met als doel de erkenning van de schade en een goede en vlotte afhandeling daarvan. In dit traject maak ik gebruik van de grote ervaring die ik heb bij de meest uiteenlopende letselschades”.

Begeleiding en ondersteuning bij alle stappen

“Ik treed op als buffer tussen het slachtoffer en de instanties en als onafhankelijk onderhandelaar. Indien nodig werk ik daarbij samen met een medisch adviseur. Dits Letselschade is een klein kantoor dat landelijk werkt. Mijn klanten bestaan voor 90 procent uit slachtoffers van een ongeval, maar ook slachtoffers van medische fouten, mishandeling of beroepsziekte sta ik bij. Naast het hoofddoel – de erkenning van de schade – begeleid ik slachtoffers persoonlijk bij alle stappen in het letselschadedossier en geef uitleg en duiding, maar ook geruststelling, want letselschade gaat vaak gepaard met veel emoties”.

Geen nota

Wanneer de letselschade is erkend, ontvangt mijn klant geen nota. Die stuur ik namelijk rechtstreeks naar de verzekeraar.

Contact

Dits Letselschade
Blauwstraat 3
4651 GA Steenbergen
tel: 0167 500899
e-mail: info@ditsletselschade.nl

Openingstijden

Maandag:
09.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
09.00 - 17.00 uur
Woensdag:
09.00 - 17.00 uur
Donderdag:
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
09.00 - 17.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven