Snel internet is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk

Glasvezel in Steenbergen is dichterbij dan ooit!

Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuis werken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

Daarom wat ons betreft binnenkort ook in Steenbergen en Welberg: het allersnelste internet! Dat kan als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk, door een abonnement bij één van de telecomaanbieders af te sluiten vóór 6 juli 2020.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op het beste internet. Inmiddels hebben al ruim 650.000 huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk. En daar komen iedere maand gemiddeld nog 7.000 huishoudens bij. Op naar ruim een miljoen huishoudens die binnenkort gebruik maken van het allerbeste internet.

Het beste en snelste internet

Voor steeds meer dagelijkse en toekomstige ontwikkelingen heeft u een betrouwbare verbinding nodig. Met het hele gezin tegelijk online op verschillende apparaten, interactieve tv kijken én gamen. Met glasvezel kan het gewoon, zónder snelheid of stabiliteit te verliezen. Met glasvezel haalt u de modernste technologie met een enorme capaciteit in huis. Het biedt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor de toekomst.

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is voor u helemaal gratis. Het enige dat u betaalt zijn de abonnementskosten bij één van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden van Nu of Online.nl. Dit betekent over het algemeen dat u niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel heeft.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen tijdens de glasvezelcampagne? Meld u dan aan voor onze updates via gavoorglasvezel.nl.

Contactgegevens

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 088 75 85 800.
www.gavoorglasvezel.nl

Contact & openingstijden