De Suijkerpot Lifestyle

 

Over de Suijkerpot Lifestyle

In 2002 opende Andrea Suijkerbuijk Lifestyle winkel De Suijkerpot in de Kaaistraat. In haar gezellige winkel presenteert zij een uitgekiend assortiment kleinmeubelen, woonaccessoires, trendy sieraden en modieuze kleding. “Ik wil mijn klanten ieder seizoen opnieuw verrassen met trendsettende artikelen”, zo licht Andrea haar doelstelling toe. Daartoe maakt zij met gevoel voor smaak selectief haar keuzes uit het enorme aanbod waarmee de markt wordt overspoeld.

De Suijkerpot is exclusief dealer van Mi-moneda en Melano sieraden. Dat geldt ook voor de collectie van Supertrash, een bekend topmerk van Nederlandse bodem. Hiervan worden steeds diverse seizoenscollecties gepresenteerd.

Naast bijzondere kleding en sieraden biedt De Suijkerpot een aantrekkelijk assortiment woonaccessoires, met o.a. een uitgebreide Riverdale collectie en servies van Bunzlau Castle.

“De diverse lifestyle producten zijn met zorg geselecteerd en bij de presentatie zoeken we continu naar de juiste locatie voor het item in de winkel, zodat er een goed overzicht blijft voor de klant. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om een passende keuze te maken. Veel van mijn klanten reageren daar enthousiast op”, aldus Andrea Suijkerbuijk.

Contact

De Suijkerpot Lifestyle
Kaaistraat 22
4651 BN Steenbergen
tel: 0167 541012
e-mail: desuijkerpot@live.nl
Website: www.desuijkerpot.nl

Openingstijden

Maandag:
12:30 - 17:30 u
Dinsdag:
10:00 - 17:30 u
Woensdag:
10:00 - 17:30 u
Donderdag:
10:00 - 17:30 u
Vrijdag:
10:00 - 17:30 u
Zaterdag:
09:30 - 17:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven