De mooiste dag van je leven begint op de nieuwe bruidsbeurs ‘Ja, ik wil!’

 

STEENBERGEN – Maar liefst twintig huwelijksspecialisten laten zich zondag 14 april van 11.00 tot 16.00 uur van hun beste kant zien op de nieuwe bruidsbeurs ‘Ja, ik wil!’, in de zaal van restaurant De Watertoren aan de Nassaulaan in Steenbergen. Voor aanstaande bruidsparen dus dé plek waar zij moeten zijn, om zich de oriënteren op en goed te laten informeren over wat één van de mooiste dagen van hun leven moet worden.

Ook voor hun familieleden en vrienden is een bezoek de beurs meer dan de moeite waard. En eigenlijk geldt dat voor alle belangstellenden, aangezien de deelnemers meer dan voldoende kennis, ervaring én producten in huis hebben voor uiteenlopende, feestelijke gelegenheden.

Succesvolle relatie

Kortom: ,,Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis, dus daar hoeft niemand het voor te laten,’’ stelt initiatiefnemer en (bruids)fotograaf André Roosenburg, die voor ‘Ja, ik wil!’ een succesvolle relatie is aangegaan met De Watertoren en met Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl als mediapartner. In de huis aan huis-editie van de Steenbergse Courant van 5 april is een special van maarliefst 9 pagina's opgenomen over de beurs.

Deelnemers

De deelnemers van 'Ja, ik wil!' zijn: Broekhuis Juwelier (Steenbergen), Drukkerij van Dijke/Gifts&Prints (Steenbergen), Kapsalon Bij Marieke (Nieuw-Vossemeer), Foto Timeless (Kruisland), Henri's Ladies & Gents (Hoogerheide), Wouw Bruidsmode (Wouw), Binderij Bloemweegen (Steenbergen/Wouw), Huijgens Verhuurbedrijf (Halsteren), B-Special FX (Steenbergen), Lebros Beauty (Steenbergen), Make-up Madnezz (Bergen op Zoom), Auperlé Trouwvervoer (Oude-Tonge), ARF Fotografie (Steenbergen), E-Promotion Films (Oudenbosch), De Moor Optiek (Steenbergen), Goudsmederij Keizer (Steenbergen), Tirimba Balloons & Magic (Dinteloord), Bakkerij C. Heijnen (Wouw), GewoonbijMiran (Steenbergen) en natuurlijk restaurant De Watertoren (Steenbergen).

Ingang en parkeren

Handig om te weten als u de beurs gaat bezoeken is dat de entree aan de zijkant zal zijn, bereikbaar via de parkeerplaats van restaurant De Watertoren. Wie met de auto komt, wordt geadviseerd gebruik te maken van de parkeerruimte op de carpoolplaatsen nabij de rotonde van de Nassaulaan met de N259 (Dinteloordseweg of Rondweg Oost).

Voor nadere informatie: https://www.facebook.com/jaikwilbruidsbeurs/?modal=admin_todo_tour

 jaikwilbruidsbeurs@gmail.com of 06-23162068.

Contact

De mooiste dag van je leven begint op de nieuwe bruidsbeurs ‘Ja, ik wil!’
Nassaulaan 33
Steenbergen
tel: 06-23162068.
e-mail:  jaikwilbruidsbeurs@gmail.com
Website: www.facebook.com/jaikwilbruidsbeurs/?modal=admin_todo_tour

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven