Dansschool Brouwers Gast

 

Over Dansschool Brouwers Gast

“Dansen zorgt voor plezier, gezelligheid en saamhorigheid. Het brengt ongedwongen ook normen en waarden bij. En dansen zorgt voor een fijne ontspanning. Leren dansen is echt leuk. We zeggen niet voor niets dat de leukste les dansles is”.

Inspirerende ontmoetingsplaats

Patrick Lagas weet duidelijk wat hij met zijn dansschool wil zijn: “Brouwers Gast is gezellig en sociaal. Het is een inspirerende ontmoetingsplaats. Voor jongeren en voor volwassenen. We hebben voor beide doelgroepen specifieke cursussen en dansavonden. Cursusvoorbeelden zijn: Stijldansen, Salsa, Streetdance en Hip Hop, Kids swing en stijldans, maar ook Zumba Fitness, Bruiloft cursus en Line dancing”.

Kennis en ervaring

Brouwers Gast is aangesloten bij Swinging World, de organisatie van NVD dansscholen waarin erkende dansleraren landelijk verenigd zijn. “In 2008 startte ik in Steenbergen na de overname van dansstudio Gladdines. Er volgde een samenwerking met Jeanette Brouwers van dansschool Theo van Meer in de Ram van Hagedoornstraat. Vanuit deze locatie werken we nu onder de naam Brouwers Gast. We zijn tevens aangesloten bij de dansbonden NADB, NDO en NVAD en nemen deel aan wedstrijden op landelijk niveau. We maken deel uit van de top van Nederland”.

Brouwers Gast is ook een partycentrum

De dansschool beschikt over een modern ingerichte zaal met een gezellige bar, ruime zitjes, vanzelfsprekend een uitstekende dansvloer en een professionele licht- en geluidsinstallatie. “Hierdoor is onze accommodatie ook uitermate geschikt voor bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor vergaderingen en koffietafels. Voor mijn carrière als dansleraar heb ik jarenlang ervaring opgedaan als kok in diverse bekende en luxe restaurants in Nederland. Zo heb ik ervaring met het verzorgen van catering en buffetten tot wel 1000 personen, onder meer als een van de vijf chef koks van het befaamde Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Die kennis en ervaring komt in het partycentrum uitstekend van pas”, vertelt Patrick Lagas.

Vrijblijvend contact opnemen

Hij nodigt belangstellenden uit om contact met hem op te nemen. “Ik kan dan alle mogelijkheden die we bieden goed presenteren en samen kunnen we een passend programma op stellen. Zo wordt het komend feest een echte topper in een uitstekende ambiance”.

Contact

Dansschool Brouwers Gast
De Ram van Hagendoornstraat 9a
4651 EP Steenbergen
tel: 06-36180981
e-mail: info@dansschoolbrouwersgast.nl
Website: www.dansschoolbrouwersgast.nl

Openingstijden

Maandag:
08.30 - 23.00 uur
Dinsdag:
18.00 - 23.00 uur
Woensdag:
14.00 - 22.00 uur
Donderdag:
14.00 - 22.00 uur
Vrijdag:
08.30 - 23.00 uur
Zaterdag:
09.00 - 23.00 uur
Zondag:
10.30 - 12.30 uur

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven