Expert in het monteren van VELUX dakramen en daglichtoplossingen

Dakraam Steenbergen

Op zoek naar een betrouwbaar montagebedrijf in uw regio?

Bij Dakraam Steenbergen bent u aan het juiste adres. Wij kunnen (bijna) alles maken wat Velux te koop heeft. Wij zijn een jong bedrijf en bestaan alweer 7jaar. 10 juni 2017 hebben wij onze nieuwe showroom geopend. Buiten diverse mooie Velux opstellingen in onze showroom, is ook de nieuwe VELUX dakserre bij ons te bewonderen. In onze showroom aan de van Andelstraat 5 in Steenbergen kunnen wij u “op afspraak” laten zien wat Velux u te bieden heeft.

VELUX Montagepartner

Als getrainde VELUX Montagepartner zijn wij gegarandeerd een expert in het monteren van VELUX dakramen en overige daglichtoplossingen. Jaarlijks worden wij op een erkende fabrikantenopleiding door VELUX getraind op correcte montage en afwerking. En dat ziet u terug in de kwaliteit van ons werk. Wij vinden het vooral belangrijk dat u tevreden bent met het opgeleverde werk. Daarom stellen wij graag in goed overleg een passende offerte op, zodat uw droomzolder realiteit kan worden.

Vrijblijvende afspraak

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden op locatie te bespreken.

Contact & openingstijden

maandagOp afspraak
dinsdagOp afspraak
woensdagOp afspraak
donderdagOp afspraak
vrijdagOp afspraak
zaterdagOp afspraak
zondagGesloten