Dakraam Steenbergen

 

Op zoek naar een betrouwbaar montagebedrijf in uw regio?

Bij Dakraam Steenbergen bent u aan het juiste adres. Wij kunnen (bijna) alles maken wat Velux te koop heeft. Wij zijn een jong bedrijf en bestaan alweer 7jaar. 10 juni 2017 hebben wij onze nieuwe showroom geopend. Buiten diverse mooie Velux opstellingen in onze showroom, is ook de nieuwe VELUX dakserre bij ons te bewonderen. In onze showroom aan de van Andelstraat 5 in Steenbergen kunnen wij u "op afspraak" laten zien wat Velux u te bieden heeft.

VELUX Montagepartner

Als getrainde VELUX Montagepartner zijn wij gegarandeerd een expert in het monteren van VELUX dakramen en overige daglichtoplossingen. Jaarlijks worden wij op een erkende fabrikantenopleiding door VELUX getraind op correcte montage en afwerking. En dat ziet u terug in de kwaliteit van ons werk. Wij vinden het vooral belangrijk dat u tevreden bent met het opgeleverde werk. Daarom stellen wij graag in goed overleg een passende offerte op, zodat uw droomzolder realiteit kan worden.

Vrijblijvende afspraak

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden op locatie te bespreken.

Contact

Dakraam Steenbergen
Van Andelstraat 5
4651 TA Steenbergen
tel: 06 57 29 07 92
e-mail: info@dakraamsteenbergen.nl
Website: www.facebook.com/Dakraam-Steenbergen-683604281781335/

Openingstijden

Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
Op afspraak
Woensdag:
Op afspraak
Donderdag:
Op afspraak
Vrijdag:
Op afspraak
Zaterdag:
Op afspraak
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven