Kapsalon, schoonheidssalon, nagelsalon en winkel in één

Clara Roxane hair face body

Over Clara | Roxane hair face body

In 1977 begon Clara van Kuik-Schraver een dameskapsalon in St.-Philipsland, om zes jaar later een dames- en herenkapsalon te vestigen in de Julianastraat in Steenbergen. Eind 2012 is het bedrijf verder uitgebreid met een schoonheidsalon en nagelsalon.

Clara | Roxane hair face body wordt geleid door Clara zelf en door haar dochter Roxane Lopez-van Kuik.

“Wij zijn een kapsalon, schoonheidssalon, nagelsalon en shop in 1 en werken voor alle leeftijden. Ons team van professionals is niet alleen kundig en ervaren, maar schoolt zich jaarlijks via trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Vanuit onze expertise geven wij u graag persoonlijk advies over uw haar, hoofdhuid en kleuranalyse. Verder kunt u heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, massage, lichaamspakking, manicure of voetverzorging. We zijn gespecialiseerd in haar- en huidproblemen, gelcolor, visagie, bruidskapsels, pruiken en haarverlenging met extensions.”

Clara | Roxane hair face body heeft in haar kernassortiment: producten van Sebastian, Kérastase, INOA, L’Oréal, Great Lengths hairextensions, Toppik, [comfort zone], Janssen cosmeceutical, OPI nagelverzorging, LOOkX make-up, MILU en Lycon Waxing.

Contact & openingstijden

Julianastraat 13 4651 BX Steenbergen

0167 565641

www.clararoxane.nl

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag08:30 - 18:00 u
donderdag08:30 - 18:00 u
vrijdag08:30 - 20:00 u
zaterdag08:00 - 17:00 u
zondagGesloten