Café Restaurant De Commerce

 

Over Café Restaurant De Commerce

Centraal in Kruisland aan de Markt bevindt zich Café Restaurant De Commerce. Eigenaar Edwin Maas nam dit etablissement in 2006 over van de in het dorp vermaarde Jo Wezenbeek, die hier vele jaren lang een eetcafé uitbaatte. Edwin stond een duidelijk doel voor ogen: hij wilde zijn Commerce tot een bruisend hart van de Kruislandse gemeenschap maken. Voortvarend werd De Commerce uitgebouwd tot een ruim café, een apart restaurant en een feestzaal die is voorzien van de modernste apparatuur. Wie De Commerce bezoekt waant zich in het gemoedelijke en gezellige Frankrijk.

Edwin Maas vertelt: “Klassieke gezelligheid vind ik heel belangrijk. Dat proeft iedereen die aanschuift in ons restaurant. Eerlijke, smakelijke producten die met zorg zijn bereid. Gepresenteerd door een hecht team van medewerkers, die onze klanten met plezier bedienen. Of onze bezoekers nu komen voor een kopje koffie met gebak, een lunch of een uitgebreid diner, ze proeven de kwaliteit en de creativiteit die bij ons hoog in het vaandel staan. Ons restaurant beschikt op reguliere dagen over een zestigtal couverts en dit kan tot het dubbele aantal worden uitgebreid. Naast de cafékaart, de high tea, het tappasarrangement en de lunchkaart biedt het restaurant een uitgebreide Europese kaart, die regelmatig wordt vernieuwd. Zo kunnen onze gasten genieten van een grote variëteit aan heerlijke gerechten met smakelijke ingrediënten. Regelmatig ook organiseren wij kookclinics of staat een thema centraal: mossel- of aspergespecialiteiten of bijvoorbeeld wildgerechten. Bij gezelschappen valt het spidergrillen altijd bijzonder in de smaak”.

De Commerce is een uitstekende gelegenheid voor het vieren van besloten feesten. “Van bruilofts-, verjaardags- of jubileumviering tot personeelsfeest. Wij bieden hiervoor een groot aantal arrangementen en kunnen tot 300 a 350 personen geriefelijk ontvangen. Wilt u liever in ergens anders uw feest organiseren? Ook dan is De Commerce u graag van dienst via catering op locatie”.

Regelmatig worden in De Commerce ook feestelijke activiteiten georganiseerd. “Dat is het leuke aan De Commerce. Jong en oud is hier van harte welkom en voelt zich hier ook prettig. Zo bieden we voor elk wat wils”.

* In de winterperiode is De Commerce op maandag en dinsdag gesloten en op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00u geopend. Bij slecht weer geopend vanaf 16.00u

Contact

Café Restaurant De Commerce
Markt 5
4756 AL Kruisland
tel: 0167 532485
e-mail: info@decommerce.nl
Website: www.decommerce.nl | www.spidergrillen.nl

Openingstijden

Woensdag:
12:00 - 00:00 u*
Donderdag:
12:00 - 00:00 u*
Vrijdag:
12:00 - 02:00 u
Zaterdag:
12:00 - 04:00 u
Zondag:
11:00 - 00:00 u

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven