Leverancier van kwaliteitsbloemen en -planten

Bonton Bloemsierkunst

Over Bonton Bloemsierkunst

Sinds 1987 is Bonton gevestigd in Steenbergen en in al de erop volgende jaren hebben Ton en Christel Heijnsdijk zich hard ingezet om de uitstekende reputatie te krijgen die de bloemisterij in Steenbergen en omstreken heeft.

Regelmatig complimenten

“We werken met heel veel plezier en gebruiken onze kennis en kunde om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dat wordt gewaardeerd. We ontvangen vaak complimenten voor de verzorgde uitstraling die onze winkel heeft en ook horen we vaak lovende woorden over ons brede assortiment. Dat stimuleert ons enorm. Net zoals de positieve beoordeling na de bedrijfsscan die we door de Vereniging Bloemist Winkeliers hebben laten maken”, vertelt Ton Heijnsdijk.

De beste kwaliteit

De inkoop van bloemen en planten wordt door Bonton via de ‘veilingklok’ gedaan. Dat gebeurt op de bloemenveiling Flora Holland en deze manier van inkopen zorgt niet alleen voor een verantwoorde prijs, maar zeker ook voor A-kwaliteit en louter verse producten. “Ons pand is als specifieke bloemisterij gebouwd. Dat betekent dat wij bloemen en planten onder de optimale condities – qua hoeveelheid daglicht en juiste temperatuur – kunnen presenteren. En ook dat komt de kwaliteit ten goede.”

Breed assortiment

“Ons kernassortiment is heel ruim. Zowel wat betreft bloemen en kamerplanten als wat betreft de aan een bloemisterij verwante artikelen. Die ruime keus wordt eveneens goed gewaardeerd”. Bonton heeft zich daarnaast gespecialiseerd in bruidsboeketten en in rouwarrangementen. “Een bruiloft is een belangrijke en ook heugelijke gebeurtenis. Daar horen prachtige bloemen bij die de juiste sfeer brengen. Maar ook bij een droevige gebeurtenis zoals een begrafenis of crematie hebben bloemen een belangrijke functie. Wij spannen ons in om boeketten en bloemstukken tot iets bijzonders te maken. Dat gebeurt in nauw overleg met onze opdrachtgevers”.

Bijzonder advies

“Naast een zeer uitgebreid assortiment en een uitstekende service geven we ook graag een deskundig advies. Dat kan in geval van de aanschaf van planten ook aan huis. Daarbij beoordelen we de situatie en kunnen hierbij dan de juiste planten adviseren”. Voor bedrijven en particulieren hebben we overigens ook iets bijzonders: men kan bij ons abonnementen afsluiten. Hierbij worden afspraken gemaakt over de frequentie waarin wij bloemen of bloemstukken leveren. Bijvoorbeeld voor op de ontvangstbalie of in de spreekkamer of huiskamer.

Website

Een bezoek aan de winkel geeft een uitstekend beeld van wat Bonton te bieden heeft. Maar wie zich online wil informeren krijgt op de website tal van mogelijkheden gepresenteerd. Ook het bestellen van de hier gepresenteerde bloemstukken en boeketten is online met een paar klikken geregeld: www.bloemsierkunstbonton.nl

Aangesloten bij Fleurop Interflora

Bonton is aangesloten bij de bekende en betrouwbare bloemenbezorgorganisatie Fleurop Interflora. Dat betekent dat het heel eenvoudig is om waar ook in Nederland en in het buitenland prachtige en ook kwalitatief uitstekende boeketten te laten bezorgen. In ons land is er een netwerk van 1200 geselecteerde bloemisterijen. Wereldwijd zijn voor Fleurop Interflora maar liefst 50.000 bloemisten in 150 landen actief. Op door-de-weekse dagen geldt: voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd. (Op zaterdagen voor 12.00 uur, uitgezonderd feestdagen).

Contact & openingstijden

maandag08:00 - 18:00 uur
dinsdag08:00 - 18:00 uur
woensdag08:00 - 18:00 uur
donderdag08:00 - 18:00 uur
vrijdag08:00 - 20:00 uur
zaterdag08:00 - 17:00 uur
zondagGesloten