Becarbo Recreatie BV

 

Over Becarbo Recreatie

Sinds april 1993 is Becarbo Recreatie gevestigd aan de Lancasterstraat 1, op het Steenbergse industrieterrein Reinierpolder 1. Het bedrijf wordt geleid door Karel Bol en John Beijl.

“Het bijzondere aan ons bedrijf is dat wij het enige bedrijf in de hele regio zijn dat onderhoud verricht aan ieder merk caravan. We beschikken over goede kennis om dit te doen en hebben een grote ervaring op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud en de eventueel noodzakelijke reparaties op de juiste wijze worden uitgevoerd. Dat is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de waarde van de caravan”.

Becarbo Recreatie richt zich naast reparatie en onderhoud ook op de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans. Op de website van het bedrijf kunnen de diverse modellen worden bekeken en vanzelfsprekend wordt elke belangstellende met plezier op het bedrijf zelf ontvangen. Een inventarisatie van de wensen kan zo leiden tot een passend voorstel.

Bij Becarbo kunnen caravanhouders ook terecht voor een caravankeuring en daarnaast voor aanschaf en onderhoud van accu’s. In de Becarbo kampeershop vindt de kampeerder een grote keuze aan lichtgewicht stoelen van de merken Dukdalf en Crespo, caravanaccessoires, voortenten, huishoudelijke apparaten, barbecues en artikelen op het gebied van caravanverwarming en –verlichting, sanitair en water.

Contact

Becarbo Recreatie BV
Lancasterstraat 1
4651 SR Steenbergen
tel: 0167 567805
e-mail: info@becarbo.nl
Website: www.becarbo.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
08:30 - 17:00 u
Woensdag:
08:30 - 17:00 u
Donderdag:
08:30 - 17:00 u
Vrijdag:
08:30 - 17:00 u
Zaterdag:
09:00 - 14:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven