Al meer 35 jaar hét adres voor huidverbetering

Beautyinstituut Marielle

Over Beautyinstituut Mariëlle

In 1984 startte Mariëlle van Helvoort haar beautyinstituut met een duidelijke doelstelling: “Op een professionele, vakkundige en eerlijke manier klanten adviseren en helpen om hun huid te verbeteren”. Vandaag de dag is deze doelstelling nog onveranderd, terwijl het instituut uitgroeide tot een compleet beautyinstituut met 3 werkneemsters die hun expertise inzetten voor het geven van huidverbeterende behandelingen.

“Wij hebben niet alleen de juiste kennis, maar werken ook met topmerken cosmetica. Deze zijn hypoallergeen en gegarandeerd dierproefvrij. Onze producten komen van SENSAI, Payot, NANNIC, PCA Skin, QMS Medicosmetics, ME LINE, ARTDECO en Forlle’d. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en beschikken over gespecialiseerde diploma’s. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn we door alle zorgverzekeraars erkend voor behandelingen voor definitief ontharen, acne en permanente make-up.

Ons instituut is ook onderscheidend vanwege de vele mogelijkheden die wij aanbieden zoals: microdermabrasie, chemische peeling, fruitzuurbehandelingen, wimperextensions, nagelstyling, facial injectables door een erkend arts, bindweefselmassage enrimpelreductie behandelingen. We mogen door dit alles rekenen op een grote groep trouwe en tevreden klanten. Daar zijn we best trots op, maar daar doen we dan ook erg onze best voor”, aldus eigenaresse Mariëlle.

Contact & openingstijden

maandag09:00 - 17:30 u
dinsdag09:00 - 17:30 u
woensdag09:00 - 17:30 u
donderdag09:00 - 17:30 u
vrijdag09:00 - 17:30 u
zaterdagGesloten
zondagGesloten