Beautyinstituut Marielle

 

Over Beautyinstituut Mariëlle

In 1984 startte Mariëlle van Helvoort haar beautyinstituut met een duidelijke doelstelling: “Op een professionele, vakkundige en eerlijke manier klanten adviseren en helpen om hun huid te verbeteren”. Vandaag de dag is deze doelstelling nog onveranderd, terwijl het instituut uitgroeide tot een compleet beautyinstituut met 5 werkneemsters die hun expertise inzetten voor het geven van huidverbeterende behandelingen.

“Wij hebben niet alleen de juiste kennis, maar werken ook met topmerken cosmetica. Deze zijn hypoallergeen en gegarandeerd dierproefvrij. Onze producten komen van SENSAI kanebo, Clarins, Payot, Neoderma, Natura Bissé, pH Formula, Nimue en Nannic. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en beschikken over gespecialiseerde diploma’s. Hiermee onderscheiden wij ons en zijn we door alle zorgverzekeraars erkend voor behandelingen voor definitief ontharen, acne en permanente make-up.

Ons instituut is ook onderscheidend vanwege de vele mogelijkheden die wij aanbieden zoals: microdermabrasie, chemische peeling, fruitzuurbehandelingen, wimperextensions, nagelstyling, facial injectables door een erkend arts, bindweefselmassage, rimpelreductie behandelingen en pedicure. We mogen door dit alles rekenen op een grote groep trouwe en tevreden klanten. Daar zijn we best trots op, maar daar doen we dan ook erg onze best voor”, aldus eigenaresse Mariëlle.

Contact

Beautyinstituut Marielle
Wouwsestraat 57
4651 DW Steenbergen
tel: 0167 565209
e-mail: info@beautyinstituutmarielle.nl
Website: www.beautyinstituutmarielle.nl

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 17:30 u
Dinsdag:
09:00 - 17:30 u
Woensdag:
09:00 - 17:30 u
Donderdag:
09:00 - 17:30 u
Vrijdag:
09:00 - 17:30 u
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven