Autorijschool John van den Kieboom

 

Over Autorijschool John van den Kieboom

In 2000 is Rijschool John van den Kieboom van start gegaan. Aanvankelijk als pure autorijschool, tegenwoordig als auto-, bromfiets- en motorrijschool. Op verzoek kunnen ook de lessen voor het vrachtautorijbewijs worden verzorgd.

“Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst en wij zijn door Spectrum Brabant erkend opleider voor mensen met ADD, ADHD en autisme. Daarnaast zijn wij RIS gecertificeerd en verzorgen wij regelmatig klassikale theorielessen. Via onze webshop kunnen tevens theorieboeken, oefen-cd-roms, complete theoriecursussen of een rijlescadeaubon worden besteld”, zo licht John van den Kieboom de mogelijkheden van zijn rijschool toe.

“Wij bieden een kwalitatief hoogstaande rijopleiding. Wij goochelen niet met lestijden en alle lestijd wordt volledig aan de leerling besteed. We kunnen onze leerlingen ophalen en afzetten waar het hen het beste uitkomt. Op school, thuis of vanaf het werk. En dat voor de scherpste prijs. Wij durven het zelfs als een all inclusive pakket aan te bieden. Het rijbewijs voor een vaste prijs."

"In de afgelopen 15 jaar hebben hebben we altijd een heel hoog slagingspercentage en tevreden leerlingen en ouders gehad. Die tevredenheid heeft tot gevolg gehad dat wij mochten uitbereiden. Vanaf 2014 is deze uitbreiding een feit. Kimberley is onze rijschool komen versterken zodat elke leerling vanaf 2014 ook kan kiezen voor een instructrice."

De ontwikkelingen staan in 2015 en daarna niet stil. De verwachting is dat in 2015 rijschool John van den Kieboom een derde instructeur aan de rijschool zal worden toegevoegd.

"Een rijopleiding is een investering die veel geld kost. Natuurlijk houden wij daar rekening mee. Daarom bieden wij o.a. de mogelijkheid in termijnen te betalen. Betalingstermijnen kunnen worden overlegd. Wij vragen geen betalingen vooraf. Onze visie is dat vertrouwen van 2 kanten komt. Leg onze totaalprijs gerust naast die van anderen."

Contact

Autorijschool John van den Kieboom
Vlamingvaart 49
4651 GR Steenbergen
tel: 0167 560799
e-mail: info@rijschoolkieboom.nl
Website: www.rijschoolkieboom.nl

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 22:00 u
Dinsdag:
08:00 - 22:00 u
Woensdag:
08:00 - 22:00 u
Donderdag:
08:00 - 22:00 u
Vrijdag:
08:00 - 22:00 u
Zaterdag:
08:00 - 18:00 u
Zondag:
Op Verzoek

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven