Autobedrijf Iriks

 

Over Autobedrijf Iriks

“Een van onze sterke punten is onze servicegerichtheid. Dat merken onze klanten aan de balie, in de showroom en in de werkplaats. Alle leden van ons team zijn hiervan doordrongen. We zijn er dan ook best trots op dat onze klanten dit weten te waarderen. Dat blijkt wel uit de ‘customer viewpoints’: Iriks behoort tot de best scorende Ford-bedrijven van Nederland”, zo licht oprichter Kees Iriks toe.

Ford Iriks is sinds 1981 in Steenbergen gevestigd. “Het zijn met name onze klantgerichtheid, de betrouwbaarheid en de inzet van ons team en de kwaliteit van Ford, die er voor hebben gezorgd dat we een uitstekende naam hebben in de regio West-Brabant. In 2009 hebben we onze vleugels ook uitgestrekt naar Middelharnis door de overname van autobedrijf Witvliet. Dit is – met meer dan 85 jaar ervaring - een van de oudste Forddealers van Nederland, met eveneens een uitstekende reputatie”.

Zowel in Steenbergen als in Middelharnis heeft Ford Iriks alle diensten onder één dak. Verkoop van nieuw en gebruikt, leasing, financiering en verzekering, onderhoud, reparatie en schadeherstel, maar ook inbouwaccessoires en ruitreparatie. “We zijn voor zowel de zakelijke als de particuliere klant een volwaardige partner in mobiliteit. Onze trefwoorden zijn daarbij gemoedelijk, gastvrij, klantgericht, kwaliteit, flexibiliteit en service. Allemaal zaken die het werken plezierig maken en die worden gewaardeerd door onze klanten”.

Ford Iriks Steenbergen is gevestigd in een modern pand aan de Drukkerij 1 op het industrieterrein Reinierpolder II.

Contact

Autobedrijf Iriks
Drukkerij 1
4651 SL Steenbergen
tel: 0167 566662
fax:  0167-561322
e-mail: infostb@iriks.nl
Website: www.ford-iriks.nl

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 18:00 u
Dinsdag:
09:00 - 18:00 u
Woensdag:
09:00 - 18:00 u
Donderdag:
09:00 - 18:00 u
Vrijdag:
09:00 - 18:00 u
Zaterdag:
09:00 - 16:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven