Betrouwbare mobiliteitspartner met aandacht voor u

Auto Kar BV

Over Auto Kar B.V.

De geschiedenis van Auto Kar gaat terug tot 1920, het jaar dat het garagebedrijf startte in de Steenbergse Kaaistraat. In de vele jaren die volgden groeide Auto Kar uit tot een gerenommeerd garagebedrijf met een grote klantenkring in heel West-Brabant. Vanaf 1954 was Auto Kar officieel Volkswagendealer en in 1975 kwam hier ook het Audi dealerschap bij. Het bedrijf vestigde zich aan de Van Bredastraat 1. In 2011 is Auto Kar toegetreden tot de Vakgarage formule. De enige echte onafhankelijke garageformule in Nederland. Merk onafhankelijk betekent dat alle auto’s welkom zijn! Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een team van vakkundige mensen klaarstaan. En door constante (bij) scholing houden zij hun vakkennis op peil. Alle technische moeilijkheden of problemen ervaren zij als een uitdaging en willen zij heel graag oplossen. Uiteraard zijn ze altijd bereid om de auto’s van hun normale onderhoud en service te voorzien. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een APK keuring, iedereen is bij ons van harte welkom. We proberen uitstekende service, tegen een redelijke prijs te bieden, vertelt Niek Wagemakers, eigenaar Auto Kar B.V.

Uitgebreide dienstverlening

De dienstverlening van Auto Kar is breed. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en de diverse werkplaatswerkzaamheden, biedt Auto Kar schadeherstel, ruitreparatie- en vervangservice via Autoglaz, is het bedrijf een APK keuringsstation, een SCM Alarm inbouwstation en is het STEK Airco gecertificeerd. En als u voor korte of langere termijn een auto wilt huren, dan kan dat ook bij ons. Dit alles zorgt voor de garantie van uitstekend vakwerk tegen een scherpe prijs.

“Onze service gaat nog verder. We bieden een gratis klantentaxi, een haal- en brengservice en zorgen indien nodig voor vervangend vervoer. Daarbij staan zelfs leenfietsen ter beschikking”, aldus Niek Wagemakers. Hij wijst op nog een bijzondere service, die het maken van een afspraak voor de werkplaats wel heel gemakkelijk maakt: “Onze klanten kunnen via de online planmodule vanachter hun computer eenvoudig zien wanneer er ruimte is in de werkplaats en vervolgens een afspraak vastleggen. Ze hebben tevens een eigen inlogmogelijkheid om alle gegevens up-to-date te houden. Dat is voor hen heel overzichtelijk en ze kunnen dit alles doen op een moment dat het hen het beste uitkomt”. Voor uitgebreidere informatie kijk op: www.autokar.nl

Ook ruime mogelijkheden in autoverhuur

Auto Kar voert ook een agentschap voor autoverhuurder Hertz. Dit past helemaal in de formule van het Steenbergse autobedrijf, dat opereert onder het motto “Uw complete mobiliteitsaanbieder”. Wie een auto wil huren, van kleine personenauto tot bestelauto kan bij Auto Kar terecht.

“We hebben duidelijk voor Hertz gekozen. Deze autoverhuurder is zeer bekend en heeft tal van vestigingen verspreid over Nederland en daarbuiten. Onze regio was een blinde vlek in de Hertz-dekking en hierin zijn we nu een prima aanvulling”, vertelt Niek Wagemakers.

Hij wijst op de voordelen die autoverhuur via Hertz biedt. “Online kan worden geboekt. Dat gaat heel gemakkelijk. Er is een grote range aan autotypen, van kleine personenauto, bestelwagens tot zelfs vrachtwagens toe. Huren kan per dag, per week, per maand of een langere periode. Dat is interessant voor particulieren, maar ook voor bedrijven die werknemers tijdelijk aan vervoer willen helpen. Na een boeking bezorgt Hertz de auto hier en kan deze worden opgehaald”.

Handig en voordelig

Een ander voordeel is dat auto’s die worden gehuurd ook elders bij een andere Hertz vestiging kan worden afgeleverd. Dat is heel handig en ook voordelig voor wie naar een van de luchthavens moet reizen. Dat hoeft niet langer met eigen auto en dus vaak ook fikse parkeerkosten, maar kan ook heel handig door een auto te huren en deze bij de Hertzvestiging op de betreffende luchthaven af te leveren. Vanuit Steenbergen naar Schiphol, Eindhoven of Rotterdam is er al autohuur vanaf 82 euro mogelijk. Wie een auto huurt om naar vliegveld Maastricht te rijden kan al terecht voor een tarief vanaf 85 euro. Het tarief naar Brussel kan vanaf 125 euro.

Contact & openingstijden

Van Bredastraat 1 4651 LR Steenbergen

info@autokar.nl

0167 564250

www.vakgarageautokar.nl

maandag07:30 - 18:00 u
dinsdag07:30 - 18:00 u
woensdag07:30 - 18:00 u
donderdag07:30 - 18:00 u
vrijdag07:30 - 18:00 u
zaterdag9:00 - 17:00 u
zondagGesloten