Auto Kar BV

 

Over Auto Kar B.V.

De geschiedenis van Auto Kar gaat terug tot 1920, het jaar dat het garagebedrijf startte in de Steenbergse Kaaistraat. In de vele jaren die volgden groeide Auto Kar uit tot een gerenommeerd garagebedrijf met een grote klantenkring in heel West-Brabant. Vanaf 1954 was Auto Kar officieel Volkswagendealer en in 1975 kwam hier ook het Audi dealerschap bij. Het bedrijf vestigde zich aan de Van Bredastraat 1. Vanaf 2011 is gekozen om als specialist voor de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda verder te gaan. Maar naast auto’s van deze merken, zijn ook alle andere merken van harte welkom. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een team van vakkundige mensen klaarstaan. En door constante (bij) scholing houden zij hun vakkennis op peil. Alle technische moeilijkheden of problemen ervaren zij als een uitdaging en willen zij heel graag oplossen. Uiteraard zijn ze altijd bereid om de auto’s van hun normale onderhoud en service te voorzien. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een APK keuring, iedereen is bij ons van harte welkom. We proberen uitstekende service, tegen een redelijke prijs te bieden, vertelt Niek Wagemakers, bedrijfsleider bij Auto Kar B.V.

De dienstverlening van Auto Kar is breed. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en de diverse werkplaatswerkzaamheden, heeft Auto Kar een 24-uurs dienst. Deze 24-uurs dienst garandeert dat u altijd mobiel blijft. Daarnaast biedt Auto Kar schadeherstel, ruitreparatie- en vervangservice, is het bedrijf een APK keuringsstation, een SCM Alarm inbouwstation en is het STEK Airco gecertificeerd. En als u voor korte of langere termijn een auto wilt huren, dan kan dat ook bij ons. Dit alles zorgt voor de garantie van uitstekend vakwerk tegen een scherpe prijs.

“Onze service gaat nog verder. We bieden een gratis klantentaxi, een haal- en brengservice en zorgen indien nodig voor vervangend vervoer. Daarbij staan zelfs leenfietsen ter beschikking”, aldus Niek Wagemakers. Hij wijst op nog een bijzondere service, die het maken van een afspraak voor de werkplaats wel heel gemakkelijk maakt: “Onze klanten kunnen via de online planmodule vanachter hun computer eenvoudig zien wanneer er ruimte is in de werkplaats en vervolgens een afspraak vastleggen. Ze hebben tevens een eigen inlogmogelijkheid om alle gegevens up-to-date te houden. Dat is voor hen heel overzichtelijk en ze kunnen dit alles doen op een moment dat het hen het beste uitkomt”. Voor uitgebreidere informatie kijk op: www.autokar.nl

Contact

Auto Kar BV
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen
tel: 0167 564250
fax: 0167 565787
e-mail: info@autokar.nl
Website: www.autokar.nl

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 18:00 u
Dinsdag:
07:30 - 18:00 u
Woensdag:
07:30 - 18:00 u
Donderdag:
07:30 - 18:00 u
Vrijdag:
07:30 - 18:00 u
Zaterdag:
09:00 - 17:00 u
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven