Aqua Unique

 

Over AQUA UNIQUE

Een kwart eeuw geleden startte Erik van Schilt een hoveniers- en bestratingbedrijf dat de complete realisatie van tuinprojecten – van ontwerp tot en met de aanleg van vijvers – voor zijn rekening neemt. Vanuit de realisatie van vijvers ontstond het specialisme van de aanleg van HDPE vijvers voor de Koi met de daarbij horende waterbehandeling doormiddel van filters. Een volgende stap was de eigen import van de Koi, rechtstreeks vanuit Japan. De waterkennis die Koi Joeniek opdeed leidde vervolgens tot de aanleg van zwembaden, die geheel in eigen werkplaats conform de wensen van de klant worden vervaardigd. Voor de zwembaden paste de naam Koi Joeniek niet meer en heet nu AQUA UNIQUE.

Zwembaden kunnen in elke gewenst model en maat gemaakt worden voorzien met wat u maar wilt: ronde trap, vierkant, met of zonder bubbelbank of yetstream. In de showroom bij AQUA UNIQUE vind u een binnenshowtuin met Japanse Koi, vijvers en een geïntegreerd zwembad waar u de sfeer kunt proeven en zelfs kunt proefzwemmen.

Aqua Unique uw specialist en partner in vijver en zwembadbouw, renovatie en aanleg van uw zwembad. zijn niet gebonden aan standaard afmetingen en kunnen wij uw zwembad maken met de afmetingen die u wilt.

De baden en vijvers worden gemaakt van 10mm dik HDPE en rondom aan buitenzijde voorzien van een ribben constructie waardoor het bad zelfdragend wordt. Hierdoor kan het bad zonder verdere bouwkundige voorzieningen geplaatst worden, zelfs in 1 dag!

Aqua Unique is is ook gespecialiseerd in zwembadrenovatie. Met de juiste ingrepen toveren wij alle soorten zwembaden weer om in het zwembad van uw dromen. Aqua Unique is als enige in Nederland Europees gecertificeerd voor openbare baden. De zwembadvorm is de basis, verder kan u uw zwembad geheel  naar eigen wens en persoonlijke smaak gerenoveerd worden. Zowel naar het type bad met opties als yetstream, bubbelbank en de randafwerking die u wilt.

Bij Aqua Unique kunt u terecht voor het totale pakket, Ontwerp, aanleg advies en uitvoering van uw gehele tuin. Turn-key opgeleverd en wij nemen u alle zorg uit handen van ontwerpfase tot en met de oplevering!

Advisering staat bij ons hoog in ons vaandel. Wij geven daarbij vaak ook advies aan huis”, aldus Erik van Schilt van AQUA UNIQUE.

Contact

Aqua Unique
Drukkerij 14
4651 SL Steenbergen
tel: 0167 560905
e-mail: info@aquaunique.nl
Website: www.aquaunique.nl

Openingstijden

Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
Op afspraak
Woensdag:
Op afspraak
Donderdag:
10:00 - 17:00 u
Vrijdag:
10:00 - 17:00 u
Zaterdag:
10:00 - 17:00 u
Zondag:
Op afspraak

 

Aanbieders

Leven & Wonen

Eten & Drinken

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven