Bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellendagen en dagjes uit met vrienden

Akkermans Leisure & Golf

Over Akkermans Leisure & Golf

Op een goede steenworp afstand van het prachtige natuurgebied De Heense Slikken, De Dintelse Gorsen en het historische sluizencomplex Het Benedensas aan het Volkerak en het einde van De Vliet startte familie Akkermans in 1988 met een recreatiebedrijf. Naast een klein kampeerterrein werden verschillende activiteiten aangeboden zoals kano- en fietsverhuur. Inmiddels is Akkermans leisure & golf uitgegroeid tot een toonaangevend recreatiebedrijf in Zuid-west-Nederland. Het bedrijf is een gewaardeerd adres voor bedrijfsuitjes en bedrijfsbijeenkomsten. De prachtige golfbaan en het restaurant met zijn Grand Café blijken een geliefde locatie voor ook de viering van feesten en jubilea.

Jos en Mimi Akkermans zijn met hun twee zonen Jeroen en Robbert verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. “Wij streven er naar om iedere bezoeker een fijne dag te bezorgen. Of men nu voor een rondje op de golfbaan komt, een bezoek brengt aan ons restaurant of voor een familiefeest. Wij willen onze gasten verrassen door hen uitstekende kwaliteit en service te leveren. Dat is immers ons bestaansrecht!”

Men kan bij Akkermans leisure & golf terecht voor groepsuitjes, familiefeesten, teambuilding, het restaurant, de golfbaan, maar ook voor het huren van kampeervlotten op unieke plekjes aan de Vliet of tal van andere zaken voor groepen en recreanten zoals kano-, step-, fiets- en tandemverhuur en GPS-tochten. “Wij zijn in 2012 uitgeroepen tot het Beste Familiebedrijf van Nederland. Van onze gasten horen wij dat we uitblinken in de kwaliteit van onze producten en vooral ook door de service en aandacht die onze medewerkers geven. Daar zijn wij bijzonder trots op”.

Contact & openingstijden

Heensemolenweg 23 4651 TB Steenbergen

info@akkermans.com

0167 502621

www.akkermans.com

maandag09:00 - 22:00 u
dinsdag09:00 - 22:00 u
woensdag09:00 - 22:00 u
donderdag09:00 - 22:00 u
vrijdag09:00 - 22:00 u
zaterdag09:00 - 22:00 u
zondag09:00 - 22:00 u