Op zoek naar werk? Bekijk onze vacatures!

Agridienst Uitzendbureau

Over Agridienst Uitzendbureau

In 1993 ging Agridienst Uitzendbureau van start. Oorspronkelijk was het bedrijf puur agrarisch gericht, vanwege de historische achtergrond en de ruime expertise op dit terrein. In de loop der jaren echter groeide Agridienst uit tot een op een breed gebied opererend uitzendbureau.

Meer dan uitzenden alleen

“Agridienst is gespecialiseerd in het uitzenden maar is ook het adres voor payrolling, detachering, werving en selectie en bemiddeling voor ZZP-ers. Agridienst is totaal leverancier op het gebied van flexibel arbeid en wij ontzorgen onze opdrachtgevers hier volledig in .

Breed werkterrein

“Van groenvoorziening tot wegenbouw, van logistiek tot administratief, bouw en techniek, ons werkterrein is bijzonder breed. Daarbij richten we ons voornamelijk op Zuid-West Nederland”, zo licht Ariën Heijmans de activiteiten van zijn bedrijf toe.

Persoonlijke aanpak

Ariën is de tweede generatie in het familiebedrijf en heeft sinds 2013 de algemene leiding.“ Agridienst onderscheidt zich door onze directe, persoonlijke aanpak, onze korte lijnen en grote betrokkenheid bij zowel de ondernemingen waarvoor wij werken, als bij de medewerkers die door ons worden uitgezonden. Die medewerkers worden streng geselecteerd op kunde, kennis en motivatie. Daarbij werken wij alleen met mensen die de Nederlandse taal spreken.”

Vast aanspreekpunt

“Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie waar te maken. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken”, aldus Ariën.

De dienstverlening van Agridienst op een rij:

  • uitzendwerk
  • detachering
  • pay-rolling
  • werving en selectie
  • bemiddeling ZZP-ers

Agridienst is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN-4400 en VCU gecertificeerd. Dit toont aan dat alle zaken op arbeidsrechtelijk, Arbo-technisch, fiscaal en juridisch gebied prima zijn geregeld.

* Agridienst Uitzendbureau is telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Contact & openingstijden

Hoogstraat 7 4651 VA Steenbergen

info@agridienst.nl

0167-563500

www.agridienst.nl

maandag08:00 - 17:00 u
dinsdag08:00 - 17:00 u
woensdag08:00 - 17:00 u
donderdag08:00 - 17:00 u
vrijdag08:00 - 17:00 u
zaterdagGesloten
zondagGesloten