Moderne tuin ontworpen en aangelegd door Visio Vireo Tuinen

Moderne tuin door Visio Vireo
Enkele jaren geleden mocht Visio Vireo Tuinen deze moderne tuin in een nieuwbouwwijk van Terheijden ontwerpen en aanleggen. Zowel de voor- als achtertuin is aangelegd door ons en wij verzorgen drie keer per jaar het onderhoud, zodat de tuin er altijd piekfijn bijligt!

Het realiseren van de wensen van de klant
De wens van de familie was het hebben van een groene onderhoudsvriendelijke tuin, waar het heerlijk vertoeven is voor jong en oud. De grote hoeveelheid gazon maakt de tuin kindvriendelijk en ook aan de privacy is gedacht door het plaatsen van schuttingen aan de lange zijde van de tuin. Het kastanje houten hekwerk zorgt daarnaast ook voor een natuurlijke overgang naar de sloot en de omgeving.

Van vele gemakken voorzien
Vanuit het huis en de veranda is er een prachtig uitzicht op het polderlandschap en het speelplaatsje van de kinderen. En zelfs tijdens de koudere avonden is het onder de terrasverwarming nog volop genieten van de tuin. Verder is er een subtiel afwateringssysteem aangebracht tussen de stalen borderrand en het terras.

Wenst u ook een tuinmetamorfose? Neem dan gerust contact met ons op! Wij laten u graag zien wat Visio Vireo voor u en uw tuin kan betekenen.
 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven