Nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Tijd voor Verkaart!

Bent u toe aan extra ruimte in uw woonkamer, een nieuwe badkamer of een garage zodat uw auto droog en veilig staat? Dan wordt het tijd voor Verkaart!

Vakkundig en ervaren

Het team van specialisten van Bouwbedrijf Verkaart is vakkundig in verbouw, renovatie of volledige nieuwbouw van uw project. Met onze ruime expertise en relevante ervaring helpen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met de succesvolle realisatie van hun bouwdromen.

Flexibel, korte lijnen en duidelijke afspraken

Bouwbedrijf Verkaart is bewust een relatief klein bouwbedrijf zodat het persoonlijke service kan bieden. “Wij staan bekend om onze korte lijnen, duidelijke afspraken, grote flexibiliteit en persoonlijke aandacht”, aldus eigenaar Stefan Verkaart. “Onze klanten waarderen het enorm dat ik frequent langskom om de voortgang van projecten nauwlettend in de gaten te houden en eventueel bijkomende wensen te bespreken”.

Vrijblijvend advies en offerte

Denkt u aan een verbouwing, nieuwbouw of renovatie? Neem dan eens contact op met Bouwbedrijf Verkaart voor een vrijblijvend advies en offerte. T: 0167 566641 en E: info@bouwbedrijfverkaart.nl.


Beelden: Mooie aanbouw huis Doktersdreefje, Steenbergen

Bouwbedrijf Verkaart

Bouwbedrijf Verkaart
Bronkhorststraat 4
4651 SZ Steenbergen
tel: 0167 566641
e-mail: info@bouwbedrijfverkaart.nl
Website: www.bouwbedrijfverkaart.nl
Openingstijden
Maandag:
09:00 - 17:30 u
Dinsdag:
09:00 - 17:30 u
Woensdag:
09:00 - 17:30 u
Donderdag:
09:00 - 17:30 u
Vrijdag:
09:00 - 17:30 u
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven