Ik ben Anuschka van der Wulp, 44 jaar, getrouwd en sinds 2004 woonachtig in De Heen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als letselschadespecialist.
Toen mijn dochter op de basisschool zat, was ik actief binnen de oudervereniging van de Fatimaschool in De Heen. Later ben ik toegetreden tot het bestuur van Stichting Gemeenschapshuis De Stelle en de Evenementencommissie in De Heen. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren en denk dan ook zeker mijn steentje te kunnen bijdragen aan het jubileum in 2022. 

Ik ben Gidion Tunders, 30 jaar oud en ik woon in Steenbergen. Ik werk als ICT beheerder. Ik ben actief als secretaris en interim-voorzitter bij SC Welberg. Daarnaast ben ik ook als vrijwilliger actief bij de Kleine Tour.
Het is een eer om gevraagd te zijn voor het genootschap van de Meermin en me in te mogen zetten voor alle activiteiten die gaan plaatsvinden rond het 750-jarig bestaan van Steenbergen en het 25-jarig bestaan van de gemeente Steenbergen. Het is goed om te zien dat zoveel vrijwilligers hun schouders eronder zetten om in het jaar 2022 een feestelijk en actief jaar neer te zetten!