60-jarig bestaan Tafeltennis Club Steenbergen

STEENBERGEN – Op 22 september is het precies 60 jaar geleden dat de Steenbergse tafeltennisclub TCS werd opgericht. Dit jubileum wordt op zaterdag 15 oktober gevierd met een dubbeltoernooi voor (oud-)leden en een feestavond. Niet alleen de vereniging zelf jubileert trouwens, ook oprichter Paul Kil viert zijn 60-jarig jubileum als voorzitter.

Een derde heugelijk feit is dat TCS sinds 25 jaar in ’t Cromwiel zit. Redenen genoeg dus voor een feestje en dat begint op zaterdag 15 oktober dus met een dubbeltoernooi in de multifunctionele zaal van het gemeenschapscentrum, waarvoor leden en oud-leden van de club zich nog tot begin oktober kunnen aanmelden via p.kil@home.nl of (0167)563547.

Deelname is gratis, de sportieve happening duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Van 14.00 tot 15.00 uur vindt er in de foyer van ’t Cromwiel bovendien een receptie plaats van en voor de 60-jarige vereniging en de jubilerende voorzitter.

Vanaf 19.30 uur staat er vervolgens een reünie/feestavond op het programma bij partycentrum Duiventoren aan de Hoogstraat op de Welberg. Wie zich hiervoor op wil geven kan dat via het voornoemde emailadres doen. De kosten bedragen 10 euro p.p.