5000 euro van provincie voor WK Ultraloop

STEENBERGEN – Na de gemeente (9000 euro) en het coöperatiefonds van Rabobank Het Markiezaat (7500 euro) heeft ook de provincie Noord-Brabant een forse financiële toezegging gedaan ten bate van het WK Ultraloop dat volgend jaar mei in Steenbergen wordt gehouden.

De organisatie van dit evenement, de afdeling Ultralopen van sv Diomedon, krijgt vanuit Den Bosch een sponsorbijdrage van 5000 euro.

Coördinator Peter Suijkerbuijk van het WK Ultraloop toont zich logischerwijs zeer content met dit gulle gebaar van de provincie. ,,We hopen natuurlijk op nog meer sponsors en met de werving daarvan zijn we ook druk doende. Maar de steun die we tot nu toe al hebben ontvangen is gewoon grandioos. Het bewijst dat we met iets unieks bezig zijn voor Steenbergen en omgeving.’’

Voor de honderden atleten die aan de 24-uurswedstrijd is de organisatie nog op zoek naar extra gastgezinnen in Steenbergen en omliggende plaatsen. Wie slaapplaatsen beschikbaar heeft of meer informatie hieromtrent wenst kan mailen naar info@ultraloopsteenbergen.nl. Via ditzelfde e-mailadres kunnen ook eventuele sponsoren hun belangstelling kenbaar maken.