3800 Euro opbrengst Winterfair Hervormde Gemeente Dinteloord

DINTELOORD – De jaarlijkse Winterfair die de Hervormde Gemeente Dinteloord afgelopen vrijdag 29 november voor de vierde maal op rij organiseerde is opnieuw goed bezocht. “Ik schat dat zo’n 400 belangstellenden onze fair hebben bezocht”, vertelt medeorganisator Arco Bolluijt desgevraagd. De organisatie is ook dit jaar dik tevreden met het resultaat.

Vrijdagavond hing rond en in de Hervormde Kerk een gezellige sfeer. Binnen trok de boeken- en bloemenmarkt de nodige belangstellenden, buiten deden de bezoekers zich tegoed aan tal van lekkernijen. Oliebollen, Glühwijn, broodjes hamburger en de sateh vonden hun weg naar hongerige magen. Er waren leuke spulletjes te koop en er draaide een rad van fortuin.
“We zijn blij met het mooie weer van vandaag. Het is gezellig druk en dat betekent een goede opbrengst die kan worden besteedt aan het onderhoud van de kerk en aan de doelen die de zendingscommissie kiest”, aldus Ria Roodenburg, namens de organisatie. Ze vertelt dat het optreden van het schoolkoor van de Groen van Prinsterer goed in de smaak is gevallen en dat er ook met plezier is deelgenomen aan de kinder knutsel workshop die echtgenote Mattie van predikant Ad Vastenhoud in hun woning organiseerde.
Het is zeker de bedoeling om volgend jaar een vijfde Winterfair te houden.

Foto’s: Door het goede weer, de prima belangstelling en de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers was de Winterfair van de Hervormde gemeente Dinteloord een succes. De fair bracht 3800 euro op.

Foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant
Door: Peter Vermeulen