2500 euro bij elkaar gevoetbald voor Make a Wish

WELBERG – Het voetbaltoernooi voor de jeugd dat gisteren plaatsvond op sportpark ’t Zandbaantje heeft een bedrag van 2500 euro opgeleverd voor het goede doel, Make a Wish Nederland.

Aan het sportieve evenement, dat z’n tweede editie beleefde, deden bijna honderd kinderen mee, die verdeeld over twintig teams en vier poules in actie kwamen.

De organisatie – bestaande uit Eva en Peter van Laerhoven, Stefan Evers en Adrianne Neele (met de hulp van de nodige vrijwilligers) –  toonde zich uitermate tevreden met de belangstelling, die de opkomst van vorig jaar dan ook overtrof.

Buiten de wedstrijden om konden deelnemertjes zich tevens vermaken met een pannaveld en een springkussen.

Aan het einde van de middag werd er dus een cheque van 2500 euro overhandigd aan Make a Wish. Deze stichting laat wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan.

De opbrengst voor het goede doel kwam voort uit de inschrijfgelden, maar zou nooit haalbaar zijn geweest zonder de sponsoring van met name VDS Vloeren, de firma Kouwen, poelier Vugts, Van Vossen horeca, Happy Jumping, B-special FX en niet te vergeten de medewerking van SC Welberg.

Bij de prijsuitreiking bleek dat NVS had gewonnen bij de mini’s, de Welberg Lions bij de 7/8-jarigen, SC Welberg 3 bij de 9/10-jarigen en bij de 11/12-jarigen ging de zege naar het team Football Friends Forever.

Foto's John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl en Jan Heijs