11/11 Pompedurp weer met PB-variété

KRUISLAND – Op carnavalsdinsdag van dit jaar werd, zoals gebruikelijk, het nieuwe motto van Pompedurp voor het volgende leutfeest al gepresenteerd: ‘Koning te rijk’.

Op zaterdag 7 november kunnen alle Kruislanders en andere belangstellenden ook horen hoe het nieuwe carnavalslied klinkt, want dat wordt die avond bekendgemaakt tijdens de 11/11-viering in dorpshuis Siemburg. De elfde van de elfde wordt voor de tweede keer in het vat gegoten van het zogenoemde PB-variété en op poten gezet door dweilband De Pompeblaozers.

Muziek staat centraal, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor allerlei sketches en acts. Als speciale gast is de wijd en zijd bekende tonprater D’n Teun aangetrokken en Callypo verzorgt het slotakkoord.

Kees Hagens is wederom de presentator van de avond, die niet compleet zou zijn zonder de installatie van Prins Jurgen, Nar Bobke, Grootste Boer Paul en Pompier Alex, en zoals gezegd de introductie van het nieuwe lied (compositie Mark Schrauwen), als opmaat naar carnaval 2016.

De entree tot het PB-variété bedraagt 2 euro per persoon.