100 vrijwilligers leiden 4000 A4Runners in goede banen

STEENBERGEN – De spreekwoordelijke laatste loodjes zijn aangebroken in de voorbereidingen van de A4Run van de Stonemountain Runners, die morgen met medewerking van 100 vrijwilligers bijna 4000 wandelaars en hardlopers een onvergetelijke dag gaan bezorgen op de nieuwe snelweg om Steenbergen, dat dankzij de A4Run nadrukkelijk op de kaart wordt gezet.

Ook de organisatie van dit unieke evenement bleek pure topsport voor initiatiefnemer Marc van Herel en de overige leden van het kernteam, die vooral de laatste weken vrijwel al hun vrije tijd staken in de A4Run.

Het spektakel begint vanavond met een Walking Dinner en feestavond, met een keur aan Nederlandstalige artiesten waarvan tv-opnames worden gemaakt voor Cliphuis Café én muziek van de populaire coverband Stoot! Belangstellenden kunnen ook vanavond bij de entree van de feesttent op het terrein van Rijkswaterstaat en de Combinatie A4 Steenbergen nog toegangskaarten kopen.

De opbrengst van ‘A4Run verbindt by night’ en de wedstrijd- en recreatieloop van morgen komt ten goede aan de Roparun, stichting tanteLouise-Vivensis en de regionale voedselbanken van Goed Ontmoet. De Stonemountain Runners verwachten in de loop van volgende week het resultaat bekend te kunnen maken.

De organisatie verzoekt zowel de deelnemers als de toeschouwers uit Steenbergen en directe omgeving om zoveel mogelijk te voet en/of met de fiets naar het parcours te komen, om logistieke problemen te voorkomen. Publiek kan overigens niet op de snelweg naar de verschillende looponderdelen kijken, maar wel vanaf de viaducten.

Lees het volledige verhaal over de organisatie in de Steenbergse Courant van deze week of via http://www.kijkopsteenbergen.nl/dynamic/media/20/documents/STBC_Edities/STBC07112014.pdf